Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

dywaniki Civic X 4d

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• dywaniki Civic X 4d

w civicu IX miałem mocowane dywaniki przód na dwa pokrętełka, dzięki czemu się nie "ślizgały"
    wczoraj odebrany Civic X 4d ma dywaniki z otworami, ale w samochodzie nie ma elementów do zamocowania/ dywaników...
    to normalne ? (w tapicerce są odciśnięte "ślady" na takie mocowania, jednak żadnych dziur nie ma...)
    proszę o informację

Jak kupowałeś auto i dostałeś takie dywaniki to w komplecie do nich powinieneś dostać mocowania. ASO powinno ci je zamontować przed wydaniem auto. Tak jak ja miałem to zrobione.

Comment

to już do tego doszło (oszczędności?) , że na start trzeba dokupić dywaniki i mocowania do nich? kupująć IX miałem to od razu bez dokupowywania

Comment

Zamieszczone przez kinetic17 Zobacz posta
        wczoraj odebrany Civic X 4d ma dywaniki z otworami, ale w samochodzie nie ma elementów do zamocowania/ dywaników...
        to normalne ?
        Dostałem w gratisie do swojego Civica 4d dywaniki welurowe z otworami, w aucie są mocowania dywaników.
        Dziwna sytuacja, raczej nie jest to normalne.
        Pozdrawiam.

Comment

Ja również dostałem dywaniki z otworami. Wydawało mi się, że są to po prostu dywaniki z innego modelu. Ale też mnie to dziwi.

Napisałem maila do przedstawiciela hondy, u którego kupowaliśmy auto, czy można te zaczepy dokupić albo czy są inne dywaniki. Czekam na odp.
          Last edited by kkkarrolll; 31-07-2018, 22:53.

Comment

Ja też wczoraj odebrałem sedana i dostałem dywaniki tekstylne z otworami,ale w samochodzie w podłodze były "kołki" ustalające i wszystko pasuje

Comment

Odpisał mi handlowiec z hondy "Dywaniki, które Państwo otrzymali są na pewno do modelu Civic.Natomiast nieoryginalne nie posiadają takowych zaczepów.Koszt samych zaczepów to 180 zł."

Comment

Nie pomylił się ten handlowiec? Może 18 zł?

Comment

potwierdzam niestety tę informację... kupowałam auto 2 m-ce temu i też dostałam dywaniki bez uchwytów, bo "podobno w całej Polsce nie ma, za mało wyprodukowali" (?!) i że "niech pani podjedzie za jakiś czas przy okazji, zamontujemy""
                  wczoraj dzwonię do ASO zapytać jak wygląda sytuacja, bo mnie jednak wkurza to jeżdżenie z przesuwającymi się dywanikami, a pan do mnie, że może mi uchwyty sprzedać, a nie dać. I to w dodatku w cenie jak powyżej

Jeśli rzeczywiście nie będą chcieli dać za darmo czegoś co powinno być w nowym aucie od początku, to się nie będę dalej patyczkować, tylko im zrobię jesień średniowiecza na wszystkich frontach, bo to już jest naprawdę absurd i przesada

Comment

Ok ,ale moje auto przyjechało z placu centralnego Hondy z Belgii i miałem okazję oglądać je po przyjeździe i tam uchwyty do dywaników były w podłodze! Niczego nie trzeba było dokładać.Dealer dorzucił od siebie dywaniki tekstylne i gitarra .Coś Twój sprzedawca kręci, albo nie wiem o co chodzi?!

Comment

U mnie też dywaniki jeżdżą, są niezamocowane, muszę zgłębić temat u dilera.
                      Sartek

Były: Honda Civic Type-S Plus 1.8 MT 2010 (VIII gen); Honda CR-V 2.0 MT Lifestyle 2013 (IV gen)
                      Jest: Honda Civic 1.5T MT Sport Plus 2018 (X gen)

Comment

Czy ktoś mógłby wrzucić foto, jak wygląda kompletne oryginalne mocowanie dywaników? z góry dzięki
                        Sartek

Były: Honda Civic Type-S Plus 1.8 MT 2010 (VIII gen); Honda CR-V 2.0 MT Lifestyle 2013 (IV gen)
                        Jest: Honda Civic 1.5T MT Sport Plus 2018 (X gen)

Comment

Mnie też dali gumowe a mocowania brak i jeżdżą ...trza będzie ich podpytać

Comment

Ja poszłam do handlowca, który mi sprzedał auto bez tych mocowań i w 10 min miałam pięknie zamontowane, oczywiście za darmo.
                            Nie dajcie sobie wmówić, ze trzeba to kupować osobno, jest to element wyposażenia i powinien być

Comment

Możesz wrzucić zdjęcia jak one wyglądają w sedanie? Mi z podlogi nie wystają żadne mocowania. Chociaż dywaniki gumowe maja otwory do mocowań.

Comment

Working...
                              X