Nic nie daje smarowanie.... wczoraj napsikalem a dzis trzeszczy jak zawsze... mnie nie pasuje żeby to ta gąbka taki dzwiek dawała
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Trzeszczący słupek B
Collapse
X
-
No szlak mnie trafi z tym trzeszczeniem .... jest coraz gorzej... auto ma przejechane ponad 2k a trzeszczy jak stara szafa ..... mój peugeot który miał przejechane grubo ponad 200 tys a w środku błoga cisza była... do tego nieudolny serwis i coraz większe zniechęcenie do marki. W weekend rozbiorę słupek i zobaczę ech...
Comment
-
Byłem dzisiaj w ASO. Podjęli działania podklejajac słupek (czarny element w miejscu ograniczenia z podsufitka). Skutek żaden. Uprzedzali, że czasu było za mało. Sami ocenili, że to raczej nie pomoże, gdyż źródła upatruja w mocowaniu kurtyny pod sufitka. Na to potrzeba więcej czasu i trzeba rozebrać podsufitke. Czyli kolejna wizyta w ASO. Czy warto? Jeżeli poziom mojego wkur.....nią osiągnie apogeum to tak. I jeżeli zagwarantują, że nie pogorsza sytuacji.
Comment
-
Zamieszczone przez PrzeZar Zobacz postaByłem dzisiaj w ASO. Podjęli działania podklejajac słupek (czarny element w miejscu ograniczenia z podsufitka). Skutek żaden. Uprzedzali, że czasu było za mało. Sami ocenili, że to raczej nie pomoże, gdyż źródła upatruja w mocowaniu kurtyny pod sufitka. Na to potrzeba więcej czasu i trzeba rozebrać podsufitke. Czyli kolejna wizyta w ASO. Czy warto? Jeżeli poziom mojego wkur.....nią osiągnie apogeum to tak. I jeżeli zagwarantują, że nie pogorsza sytuacji.
Comment
-
Zamieszczone przez szuwar1978 Zobacz postaDaj znać jak się sprawa skończyła... u mnie trzeszczy praktycznie cały czas jak jadę po nierównościach. Co ciekaw dziś otworzyłem drzwi podczas jazdy i zrobiła się cisza... hm...
Comment
-
Zamieszczone przez Franzu Zobacz posta... albo hałas z zewnątrz zagłuszył trzeszczenie wewnątrz. Tak czy inaczej honda to najbardziej trzeszczące auto jakie miałem, a mi nie chce mi się dymać 100km do serwisu z podsufitką...
Comment
-
Znalazłem problem trzeszczenia... to ten plastikowy trójkącik co jest w narożniku drzwi jak szyba dochodzi... jak się go przytrzyma robi się cisza... wczoraj próbował to zdemontować i ułamałem spinkę montażowąmuszę zadzwonić na serwis i zamówić tą pierdołę bo bez tego trzeszczy jeszcze bardziej a wystarczy ręką przytrzymać i cisza się robi....
Comment
-
Zamieszczone przez szuwar1978 Zobacz postaZnalazłem problem trzeszczenia... to ten plastikowy trójkącik co jest w narożniku drzwi jak szyba dochodzi... jak się go przytrzyma robi się cisza... wczoraj próbował to zdemontować i ułamałem spinkę montażowąmuszę zadzwonić na serwis i zamówić tą pierdołę bo bez tego trzeszczy jeszcze bardziej a wystarczy ręką przytrzymać i cisza się robi....
Comment
Comment