Zamieszczone przez david4
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Parujące reflektory
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Kurian Zobacz postaA jak wygląda to formalnie? Cos się zmieniło na korzyść użytkownika? Bo kiedyś jak się do tego przymierzałem wyszło mi, że można mieć problemy przy przeglądzie, podczas kontroli i z ubezpieczeniem w razie wypadku...
Comment
-
Teraz wszystko paruje ale w oryginale na przodzie bym się ubiegał o wymianę ja ostatnio kupiłem zamiennik znanej firmy do Kangoo i paruja całe porażka
Jeśli chodzi o tył jeśli odparowuja w jakim czasie to dupa nic nie zrobisz
U mnie w x genie stała woda skroplona w obrysowce i wymienili to wszystko zależy od dealera
Comment
-
Witajcie. Z ciekawości spojrzałem na temat i WOW. Od jakiegoś czasu przeglądam i zostałem forumowiczem. Jestem na etapie odbioru Civic X. Co do lamp Acco VII potwierdzam bo mam. Parowały i były wymieniane na gwarancji przedliftowe. Potem woreczki absorbujące wilgoć. Inna sprawa z odsyłaniem klienta na przysłowiowe drzewo. Nie jest tak do końca, że jest napisane w instrukcji. A kto ją czytał przed zakupem? Pytałem w ASO o możliwość . Odmówili. Fakt nie mam na piśmie. W necie tylko po angielsku. Więc sprawa nie jest taka oczywista. Gdybym wiedział przed zakupem o tej dolegliwości być może wybór byłby inny. I tak też należy rozmawiać z ASO. To jest oczywiście dla prawników (nie jestem) ale do wygrania. Pytanie komu się chce?
Comment
-
Nie wiem jak u innych użytkowników ale przy ledowych światłach przednie lampy nie parują (przynajmniej u mnie).
Comment
-
bo z tyłu jest zawsze ta sama technologia, tył jest zawsze do zrobienia, zresztą kto by się tyłem przejmował, jak nowy to tylko parują lampy a za parę lat woda w lampach albo w bagażniku: Znów woda w bagażniku
Kierownik Działu Diesla
Comment
-
Zamieszczone przez chrissb12 Zobacz postau mnie w LEDach też nie ma parowania, ale tył paruje
Comment
-
Zamieszczone przez marart Zobacz postaTył to i u mnie paruje - natomiast przednie ledy bez zastrzeżeń.
Comment
-
Parowanie tylnych świateł
witam czy ktoś zauważył w swoim aucie x-gen parowanie tylnych lamp od góry?? i czy to normalne?? czy lampy nie powinny być szczelne (hermetyczne)?? auto z 11-2018 hatchback[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]45773
Comment
Comment