Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zawsze włączony Brake Hold w Civic X

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez filipfm Zobacz posta
    Do mnie Chinol już napisał, zeby mu podac model auta - a teraz chce zdjecie konsoli środkowej.
    A to mi tez w pierwszej kolejności napisał Ale chyba sami dobrze nie wiedza dlatego tak długo odpisują.
    No to nie będzie tak łatwo z dostaniem sie pod wykładzinę, chyba że jest jakieś przejście w wykładzinie i dało by sie jakoś tamtędy bez wyjmowania fotela itd.
    Moja Honda
    https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Zajrzalem pod fotel. Wtyczka pasuje do wiazki z niebieska wtyczka. Wiec mamy to. Pozostaje zabawa z przeciągnięciem kabla. Cos czuje, ze nie bedzie latwo.

Comment

Ło boziu, ale zachodu z tym się zrobiło Pierwszy raz nieśpieszno mi do paczkomatu

Fotel trzeba będzie wymontować?

Comment

Zamieszczone przez Zibi_PL_ Zobacz posta
          Ło boziu, ale zachodu z tym się zrobiło

Fotel trzeba będzie wymontować?
          ja bede próbował laparoskopowo wieszakiem z pralni chemicznej. Juz wiele tematów tak ogarnąłem wiec moze i tu sie uda Jakoś mnie trzęsie na mysl o targaniu fotela z auta. A jak już mam to zrobić, to wykładzina w górę i maty butylowe i pianka wjadą na podłogę

Comment

Faktycznie wiązki są z przodu fotela i bez problemowe dojście, gorzej z przeciągnięciem. Póki co przeciągnąłem kabel od spodu tunelu pod szyną, podłączyłem i działa elegancko, za każdym razem jak odepniemy pas i zapniemy ponownie to włącza się brake hold. Kabel pewnie poprawie jak na wiosnę jak będzie cieplej, to przy okazji drugi wciągnę.
            Moja Honda

Comment

Zamieszczone przez filipfm Zobacz posta
              ja bede próbował laparoskopowo wieszakiem z pralni chemicznej. Juz wiele tematów tak ogarnąłem wiec moze i tu sie uda Jakoś mnie trzęsie na mysl o targaniu fotela z auta. A jak już mam to zrobić, to wykładzina w górę i maty butylowe i pianka wjadą na podłogę
              Nie no wieszak to obowiązkowe wyposażenie Przepychałem w UFO kabel z kabiny do silnika, przydał się też do przeciągnięcia kabla w gumowej osłonie w klapie bagażnika.

Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
              Faktycznie wiązki są z przodu fotela i bez problemowe dojście, gorzej z przeciągnięciem.
              Wiązka jest z przodu pod fotelem tak?

Comment

Wiązka jest z przodu pod fotelem tak?
                Tak, dokładnie.
                Moja Honda

Comment

Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
                  Faktycznie wiązki są z przodu fotela i bez problemowe dojście, gorzej z przeciągnięciem. Póki co przeciągnąłem kabel od spodu tunelu pod szyną, podłączyłem i działa elegancko, za każdym razem jak odepniemy pas i zapniemy ponownie to włącza się brake hold. Kabel pewnie poprawie jak na wiosnę jak będzie cieplej, to przy okazji drugi wciągnę.
                  Mega!
                  Widze, ze chinole robili to z czego było pod ręką. Ja mam żółty kabelek u Ciebie jezeli mnie wzrok nie myli, jest czarny

Comment

Tak, ja dostałem czarny, może kupiłeś z innej aukcji.
                    Moja Honda

Comment

Ja mam tez żółty z tej aukcji o której pisaliśmy.

Comment

Podłączone, działa wszystko Kwestia zamaskowania kabla na wiosnę

Dzięki za pomoc.

Comment

Podłączone, działa wszystko Kwestia zamaskowania kabla na wiosnę

Dzięki za pomoc.
                          Czyli trzeba mieć zapięty pas? Bez zapiętego nie włącza się breakhold?

Comment

Zamieszczone przez tomi333 Zobacz posta
                            Czyli trzeba mieć zapięty pas? Bez zapiętego nie włącza się breakhold?
                            Tak, tak jak nie można włączyć brake hold ręcznie bez zapiętego pasa.
                            Moja Honda

Comment

Że Wam się chce tyle dłubać w tych kablach
                              Mnie podoba się wciskanie tych dwóch przycisków.
                              Czuję się wtedy jak pilot śmigłowca z procedurą odpalania maszyny

Comment

Zamieszczone przez Typek® Zobacz posta
                                Że Wam się chce tyle dłubać w tych kablach
                                Mnie podoba się wciskanie tych dwóch przycisków.
                                Czuję się wtedy jak pilot śmigłowca z procedurą odpalania maszyny
                                i jeszcze z przyjemnością odklikujesz OK na connect

Comment

Working...
                                X