Zamieszczone przez marart
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Demontaz obrysowki gen 10
Collapse
X
-
Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012
-
Zamieszczone przez Lcfr Zobacz postaNajlepiej jak są nowe i czyste to uszczelnić jakimś klejem. ....
Zamieszczone przez kubat630 Zobacz postaJa na wiosnę również przywitam kolejny - trzeci juz zestaw obrysówek… straszne badziewie.
Widać, ze OEMowe nie dają rady, wiec chyba pojdę w chińczyki, zwlaszcza, ze pokazane przez @filipfm fajnie siedzą.
Comment
-
Miałem do dzisiaj podobne/identyczne chyba co filipfm - musiałem je lekko dopracować aby weszły, mały zaczep miał za małą szczelinę, świeciły trochę słabo, światło na oryginalnym zwykłych żarówkach było przytłumione - zamawiałem na aledrogo osobne ledy, które wyglądały jak zwykłe żarówki, świeciły jednak mocniej, w sumie w nocy dawały radę.
Z ciekawości zamówiłem niedawno na Ali całe ciemne do mojej Czarnej Mamby, które już mają w środku wbudowane ledy - ofkorsik zamówiłem żółte, żeby się nikt nie przyczepił o kolor. Za dnia nie widać, że tam są jakieś lampy, zlewa się z kolorem.
Dla porównania foty
20221211_111814.jpg20230114_093538.jpg20230114_100300.jpg20230114_162900.jpg
Comment
-
Zamieszczone przez snipster Zobacz postaMiałem do dzisiaj podobne/identyczne chyba co filipfm - musiałem je lekko dopracować aby weszły, mały zaczep miał za małą szczelinę, świeciły trochę słabo, światło na oryginalnym zwykłych żarówkach było przytłumione - zamawiałem na aledrogo osobne ledy, które wyglądały jak zwykłe żarówki, świeciły jednak mocniej, w sumie w nocy dawały radę.
Z ciekawości zamówiłem niedawno na Ali całe ciemne do mojej Czarnej Mamby, które już mają w środku wbudowane ledy - ofkorsik zamówiłem żółte, żeby się nikt nie przyczepił o kolor. Za dnia nie widać, że tam są jakieś lampy, zlewa się z kolorem.
Dla porównania foty
Comment
-
Zamieszczone przez marart Zobacz postaWygląda ciekawie, a możesz wrzucić foty tej obrysówki w nocy. Byłoby fajnie zobaczyć jak to w zupełnej ciemności wygląda/świeci. Z góry dzięki
Przy okazji odkryłem niepokojące coś - bo całą noc i dzień kropiło - w jednej jest jakiś dziwny objaw, jakby trochę wilgoci dostało się do środka, ale tak pomiędzy moduł a zewnątrz - jutro za dnia to wyjmę i obadam... zdziwiło mnie to mega, bo podłożyłem specjalnie grubszą uszczelkę pomiędzy wtyczkę, więc nie ma opcji, żeby tamtędy cokolwiek mogło się dostać
20230115_161253.jpg20230115_170619.jpg20230115_170952.jpg
Comment
-
ja u siebie zamontowałem takie:
Hea36fe7400414a7295059938035406f0A.jpgHd744ab1e52be4889934dfabd7f000959l.jpg
Comment
-
Zamieszczone przez snipster Zobacz postaz ciemności wychodzi jedynie żółte coś (autofokus), ale trochę z bliska nieco widać - jedna za dnia bez włączonych świateł, pozostałe z wieczora.
Przy okazji odkryłem niepokojące coś - bo całą noc i dzień kropiło - w jednej jest jakiś dziwny objaw, jakby trochę wilgoci dostało się do środka, ale tak pomiędzy moduł a zewnątrz - jutro za dnia to wyjmę i obadam... zdziwiło mnie to mega, bo podłożyłem specjalnie grubszą uszczelkę pomiędzy wtyczkę, więc nie ma opcji, żeby tamtędy cokolwiek mogło się dostać
Comment
-
Zamieszczone przez marart Zobacz postaNo takie małe akwarium się zrobiło. Ciekawe czy przez wtyczkę czy już zdążyło się rozszczelnić.po których ta mini wilgoć zniknęła
zobaczę po kilku dniach jak to będzie wyglądać, za chwilę idą mrozy i to będzie w sumie dobry test.
Światła są bardzo podobne do tego, co Frędzel prezentował, z tym że wziąłem bez opcji migacza, bo a) nie chciało mi się bawić z dłubaniem dodatkowego kabla b) pozycyjne jest w białym kolorze i nie wiem czy drogówka się do tego ew. mogła doczepić w imię przepisów dot. koloru obrysówki.
Comment
Comment