Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Demontaz obrysowki gen 10

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Demontaz obrysowki gen 10

Czesc ....generacja 10...jak wyciagnac lewa przednia obrysowke ...zeby nie uszkodzic blotnika ..i oczywiscie samej lampki

Zamieszczone przez HENRY1 Zobacz posta
    Czesc ....generacja 10...jak wyciagnac lewa przednia obrysowke ...zeby nie uszkodzic blotnika ..i oczywiscie samej lampki
    Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
    Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

dzięki ...proste ale trzeba wiedziec gdzie nacisnac

Comment

Zamieszczone przez HENRY1 Zobacz posta
        dzięki ...proste ale trzeba wiedziec gdzie nacisnac
        Bardzo proste - ci co już dwa lub trzy razy wymieniali są specami i robią to mniej niż minuta To zaleta tych wpadek w X-genie, że stajemy się specjalistami w wymianie Jak w PIT-Stopie
        Moja Hania
        http://www.civicforum.pl/showthread....-MT-Rallye-Red

Comment

Ładne te obrysówki na filmie. Nie widziałem takich w sprzedaży.

Comment

Zamieszczone przez Stach13 Zobacz posta
            Ładne te obrysówki na filmie. Nie widziałem takich w sprzedaży.
            Pod filmikiem jest opis z nazwa produktu i link do amazona, ale towar niedostepny.
            Ja do siebie wrzucilem kopie oem ale z ciemniejszym szklem. Do polished metalic siadlo jak złoto

Comment

Zamieszczone przez filipfm Zobacz posta
              Ja do siebie wrzucilem kopie oem ale z ciemniejszym szklem
              Masz może link do tego produktu? Za dużo tego na alieexpress i mam bałagan w głowie.

Comment

Zamieszczone przez Stach13 Zobacz posta
                Masz może link do tego produktu? Za dużo tego na alieexpress i mam bałagan w głowie.

Comment

To znaczy że wybrałeś Smoked Lens ? One na zdjęciu przy czerwonym lakierze wyglądają bardziej czarno niż na zdjęciu z białym lakierem. Żarówki tez zmieniłeś?

Comment

Tak. Bralem smoked. Pomaranczowe LEDy byly zestawie.
                    20211221_214757_HDR.jpg

Comment

Dzięki. Zamówione. Wyglądają na porządne. Kolor ledow do wyboru ale wziąłem oczywiście pomarańczowe.

Comment

Wygladaja jak opcja fabryczna i o to mi chodziło. Przed montazem przelec jakims uszczelniaczem po obwodzie. Zdarzylo mi sie, ze widzialem lekka wilgoc wewnatrz jednej z lampek

Comment

Dobrze będzie zabezpieczyć przed wilgocią czy nawet wodą bo wpadki są nawet w oryginałach. Kiedyś idę ulicą, stoi taka pięknota, patrzę a w klosz obrysowki do połowy wypełniony woda

Comment

Zamieszczone przez filipfm Zobacz posta
                            Wygladaja jak opcja fabryczna i o to mi chodziło. Przed montazem przelec jakims uszczelniaczem po obwodzie. Zdarzylo mi sie, ze widzialem lekka wilgoc wewnatrz jednej z lampek
                            Ja już mam trzeci komplet. Pierwszy wytrzymał 24 mce, drugi komplet po roku zaczął parować, więc uszczelniłem po obwodzie dobrym klejem elastycznym i wytrzymał kolejne 18, ale w końcu rozjechał się również, teraz mam trzeci...to jest kpina z tymi obrysówkami
                            Moja Hania
                            http://www.civicforum.pl/showthread....-MT-Rallye-Red

Comment

Ja na wiosnę również przywitam kolejny - trzeci juz zestaw obrysówek… straszne badziewie.
                              Widać, ze OEMowe nie dają rady, wiec chyba pojdę w chińczyki, zwlaszcza, ze pokazane przez @filipfm fajnie siedzą.

Comment

Working...
                              X