Czesc ....generacja 10...jak wyciagnac lewa przednia obrysowke ...zeby nie uszkodzic blotnika ..i oczywiscie samej lampki
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Demontaz obrysowki gen 10
Collapse
X
-
Zamieszczone przez HENRY1 Zobacz postaCzesc ....generacja 10...jak wyciagnac lewa przednia obrysowke ...zeby nie uszkodzic blotnika ..i oczywiscie samej lampkiStory:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012
-
Zamieszczone przez HENRY1 Zobacz postadzięki ...proste ale trzeba wiedziec gdzie nacisnacTo zaleta tych wpadek w X-genie, że stajemy się specjalistami w wymianie
Jak w PIT-Stopie
Comment
-
Zamieszczone przez Stach13 Zobacz postaŁadne te obrysówki na filmie. Nie widziałem takich w sprzedaży.
Ja do siebie wrzucilem kopie oem ale z ciemniejszym szklem. Do polished metalic siadlo jak złoto
Comment
-
Zamieszczone przez filipfm Zobacz postaJa do siebie wrzucilem kopie oem ale z ciemniejszym szklem
Comment
-
Zamieszczone przez Stach13 Zobacz postaMasz może link do tego produktu? Za dużo tego na alieexpress i mam bałagan w głowie.
Comment
-
-
Zamieszczone przez filipfm Zobacz postaWygladaja jak opcja fabryczna i o to mi chodziło. Przed montazem przelec jakims uszczelniaczem po obwodzie. Zdarzylo mi sie, ze widzialem lekka wilgoc wewnatrz jednej z lampek
Comment
Comment