Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak wyłączyć system KEYLESS Civic X 2017

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Shield Zobacz posta
    Nie zrozumiałeś , ma ktoś takiego gameboy'a i nie potrzebny mu Twój kluczyk czy walizka i szukanie twojego sygnału podchodzi do auta łapie za klamkę minuta i odjazd bo ma Twój kod i odjedza jak z kluczykiem gasi i zapała gdzie chce
    Wstrzymaj konie W jaki sposób szczyta kod, który jest zmienny i można go przechwycić wyłącznie w momencie nadawania?
    Gdyby było to takie proste rocznie kradziono by nie kilka tysięcy, a setki tysięcy aut.

Comment

Witajcie. Zakupiłem właśnie Hondę Civic X 2019 r. Poprzedni właściciel zażyczył sobie wyłączenie dostępu bezkluczykowego. Dodatkowo zamontowana została blokada zapłonu Omega immo, która działa w zasadzie niezależnie. Obserwując Wasze wypowiedzi, stwierdzam że da się wyłączyć jednak keyless, bo u mnie jest wyłączony. Sam teraz chciałbym uaktywnić działanie keyless i z poziomu użytkownika nie da się tego zrobić. Umówiłem się już na wizytę do autoryzowanego serwisu. Przerabialiście już ten temat? czy może pojawiły się jakieś nowe doświadczenia w tej sprawie?

Pierwszy post dodajemy w dziale przywitań. Regulamin pkt 2
      Last edited by Paluch; 22-11-2021, 17:00.

Comment

Working...
      X