Dostane gdzieś oryginalną śrubę do przykręcenia kanapy? Tą co jest za siedziskiem lewego pasażera z tyłu. Jest to śruba 6mm z podkładką. Odkręciłem żeby założyć pokrowce i mi ją wcieło.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Śruba 6 mm do przykręcenia kanapy.
Collapse
X
-
Haparts np. W sklepach ogólnodostępnych na pewno nie. I nie będzie kosztować 200 zl. Np. szpilki do kół są wyjątkowo tanie w ASO więc śruba też zapewne nie będzie za droga. Zadzwoń do haparts i ci podadzą cenę.
To nie jest przypadkiem 8mm?
Który nr?
Czy z tego obrazka?
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaLast edited by Paluch; 03-05-2020, 21:04.
Comment
-
Śruba nr 25. Jest to śruba 6 mm z pierwszego obrazka. Dzięki za obrazek, bedzie łatwiej zamówić.
I jeszcze takie pytanie. Jak wyciągnąć siedzisko z tych mocować o nr 7? Trzymało się tam i nie chciałem nic urwać.Last edited by Fireblade929; 03-05-2020, 21:42.
Comment
-
Zamieszczone przez Fireblade929 Zobacz postaŚruba nr 25. Jest to śruba 6 mm z pierwszego obrazka.
Śruba 6x22 nie powinna kosztować więcej jak 10 zł.
Tam jest drut w kształcie U zaciskający się w tych plastikach. Musisz wsunąć rękę pod siedzisko w miejscu tych gniazd i w nich jest taki biały plastik który ciągniesz w stronę przodu samochodu i odblokuj drut.
Zresztą znalazłem filmik bo ciężko to opisać a czynność prosta:
Mniej więcej 6.15 minuta.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaLast edited by Paluch; 03-05-2020, 21:49.
Comment
Comment