Możecie polecić jakiś uchwyt do telefonu w Civic X? Najlepiej gdyby był dostępny w Polsce. Widziałem uchwyty na Aliexpres, ale mnie jest potrzebny na już bo jeżdżę z nawigacją z telefonu. Próbowałem Baseusa, ale nie za bardzo jest gdzie przykleić, w kratkę tez trudno zamontować.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Uchwyt do telefonu
Collapse
X
-
Ja mam taki i bardzo sobie chwalę :
A tu, miejsce, gdzie wisi. Niestety telefonem robię zdjęcie więc zdjęcie bez przymocowanego telefonu [emoji6]
Pozdrawiam, Wojtek
-
Przykleiłem dokładnie to samo i tak samoZ tą różnicą, że dałem do góry i teraz telefon mi sterczy ku górze. Muszę odkleić i przekręcić o 180st.
Lepsze miejsce jest na kratce nawiewu koło dźwigni zerowania przebiegu, ale jest to dość specyficzny plastik bo ciągle się odkleja. Już nawet przyszło mi do głowy aby to przykleić na jakąś kropelkę i mieć do końca. Ale jakoś nie mam odwagi.
Comment
-
Tylko po co bliżej? Tel obsługuję głównie przez AA. Zależało mi żeby mieć tel w miarę pod ręką gdy kabelek jest podłączony, by sprawdzić maile lub wybrać numer. Niestety półeczka z ładowarką się nie sprawdza, telefon lata po całej kabinie :/
Tu wszystko zależy od indywidualnych preferencji, choć ta klamerka też jest fajnym pomysłem bo wygodna i bezinwazyjna. Mi się nie sprawdza bo często biorę w trasie telefon do ręki i magnes jest IMHO najwygodniejszy.
Pozdrawiam, Wojtek
Comment
-
Zamieszczone przez Jozin Zobacz postajeżdżę z nawigacją z telefonu.
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaA nie możesz tej nawigacji przerzucić na Connecta?Last edited by Jozin; 30-05-2019, 15:40.
Comment
-
Zamieszczone przez artur01 Zobacz postajak nie zdecyduje się na Honda Hack...
Comment
-
Przez HH możesz zainstalować każdą aplikację, problem może być z licencją, ale nie wypowiem się bo nie wiem.
Comment
Comment