Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

hak holowniczy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• hak holowniczy

Witam. Czy ktoś potrafi mi doradzić jaki hak holowniczy kupić do Hondy Civic X 5 drzw.? Potrzebuję go do montażu bagażnika na rowery. Czy warto inwestować w droższe haki wypinane pionowo z zamknięciem na kluczyk, czy jednak kupić tańszy o ok. 300 zł wypinany poziomo bez zamka na kluczyk.

Jeżeli chcesz aby nie byl widoczny wybierz wypinany pionowo (westfalia), ale jak ci na tym nie zależy to wszystko jedno.

Ja w swoim IX brałem pod uwagę tylko westfalia bo jest to świetne rozwiązanie i bardzo ułatwia montaż i demontaż. No i nie widać go jak sie stoi za samochodem co własnie chciałem uzyskać

4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
    Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

Dzięki za informację. A jaką wiązkę elektryczną zastosowałeś? Uniwersalną czy może dedykowaną 13 PIN?

Comment

Zamieszczone przez Wojtek_1 Zobacz posta
        Dzięki za informację. A jaką wiązkę elektryczną zastosowałeś? Uniwersalną czy może dedykowaną 13 PIN?
        dedykowaną 13pin
        4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
        Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

dziękuję za informację. Czy możesz w jakiś sposób ocenić użyteczność wiązki uniwersalnej.

Comment

Witam
            Poszukuję wiązkę elektryczną dedykowaną 3 pin do Civic X 2018 r 5 drzwiowa. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc?

Comment

Working...
            X