Czy u Was przedni pas pasażera różni się zapięciem od pasa kierowcy?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pasy bezpieczeństwa przód (dwa różne)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez stanseba Zobacz postaCzy u Was przedni pas pasażera różni się zapięciem od pasa kierowcy?
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
-
Zamieszczone przez stanseba Zobacz postaCzy u Was przedni pas pasażera różni się zapięciem od pasa kierowcy?Last edited by Jarek.X; 07-03-2019, 19:37.
Comment
-
Sedan 2018 i zapinka pasa kierowcy jest "normalna", a pasażera to taka "krowa". Zakładałem, że to jakieś względy wygody/bezpieczeństwa. Zorientowałem się odrazu po odebraniu auta, aż wróciłem do salonu zobaczyć inne. Była taka sam sytuacja.
Co ciekawe, w odebrany Cr-v 2019 jest podobnie, z tym, że "krowa" jest u kierowcy, a normalna zapinka u pasażera, co zburzylo moja teorie odnośnie wygody/bezpieczeństwa.
Wysłane z wykorzystaniem Tapatalka. Za literówki i błędy przepraszam...
Comment
-
Info z innego forum
; the seat belt buckle of the passenger side seems to be a completely different design to the seat belt buckle on the driver and rear seat buckles.
Is this normal? The passenger side seat belt buckle seems to be twice the size and much heavier.This is normal and is for EuroNCAP requirements for child seat fitment. A change meaning it got 5 stars instead of the originally tested 4 stars.4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip
If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
Its better to have it and not need it, then need it and not have it.
Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ
Comment
Comment