Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tani sposób na większe auto na wyjazd

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez sartek Zobacz posta
    Kupowanie dużego samochodu tylko dlatego, że góra dwa razy w roku trzeba pojechać na dłuższe wakacje, moim zdaniem nie ma sensu.
    I tego należy się trzymać
    Mnie ciągle pytają dlaczego jeżdżę "czymś takim" ,przecież to na trasy się nie nadaje itd. Odpowiadam ze lubię,a poza tym nie będę na ustawki jechał kombiakiem,albo przez cały rok targał po mieście 2 tony złomu tylko dlatego że będę jechał na wakacje.Moja żona chciała kiedyś większe auto i kupiłem jej Avensisa.Ciągnął pieniądze na paliwo bo same krotkie odcinki,nie było gdzie stawiać,apo roku był zrujnowany przez parkingowe łajzy.Chcialem zeby sama się przekonała że nie zawsze warto,teraz jeździ od 8-śmiu lat Yarisem i większego nie chce.

Comment

Świadomie podjąłeś decyzję to najważniejsze.
      Mam takich znajomych, co cały rok jeżdżą suvami 3km do pracy, ale kto bogatemu zabroni

Comment

Dla mnie to są poronione samochody dla pozerów i nie widzę sensu żeby takim jeździć. Duże,nie skręca nie hamuje,wcale nie takie pojemne jak niektórym się wydaje.Pomijając już samą zasobność portfela posiadaczy.Każde jedno kombi bije je na łeb.

Comment

Jak masz większa rodzinę to i więcej bagaży Ja w ufo się nie mieszczę już kila lat, ale jest rozwiązanie dobrze znane czyli wynajem auta większego. Co ciekawe cena na dłużysz okres wynajmu jest nawet o 35% niższa. Zawsze biorę od nich https://rentdreamcar.pl/ bo mam blisko i spora flota. Trumne też można wynająć ale wiesz trzeba mieć na czym ją przymocować.

Comment

Working...
          X