Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ubezpieczenie OC/AC/NW

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Służbowy numer telefonu Pani Mirelli (605-439-900) przejeła Pani Nicole (teraz to salon Hyundai) i wlasnie u niej przedłużałem ubezpieczenie w maju.
    Dostałem ofertę niemal identyczną jak w zeszlym roku od Pani Mirelli, co dla mnie było akurat w porządku.

Moze warto zapytać o ofertę Pani Nicole?
    Last edited by kubat630; 18-07-2023, 10:20.

Comment

• Pani Mirella jednak przebiła w tym roku Panią Nicole i teraz pracuje w BMW Bydgoszcz, mam tylko tel. prywatny wiec wolał bym nie podawać. Zadzwoń do salonu.
      Moja Honda
      https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Hej, dziekowac! w miedzy czasie Pani Nicole odpisala i dala no chyba dosc srednia oferte (KU 77K vs 96K gdzie indziej -> niezly rozstrzal jest) ale juz dzwonilem do salonu BMW i ma oddzownic Dzieki raz jeszcze!

Comment

• Ma ktoś namiary na Panią Mirelle wymienianą w tym wątku (albo jakiegoś innego agenta ubezpieczeniowego)?
          Bo wyjatkowo słabe oferty dostaję a czasu coraz mniej...

Comment

• Zamieszczone przez bravossi Zobacz posta
            ................albo jakiegoś innego agenta ubezpieczeniowego?..................
            Poszło PW.

Pzdr - Artur S.

Comment

• Słuchajcie skoro już tak leci temat o Pani Nikoli i Mireli, to może jej ktoś zasugerować w rozmowie, by tu na forum założyła sobie konto i zrobiła sobie "prezentację oferty ubezpieczeniowej", ale koniecznie jak by miała dla nas prócz "standardu" dla forumowiczów dodatkowe zniżki lub inne produkty w zakresie ubezpieczenia. (jak coś to niech pisze do Prezesa).
              ale sami najpierw powiedzcie, czy mają kobitki dobre oferty? warto? ...zdarza się że powielacie u nich co roku? ubezpieczacie inne pojazdy z gospodarstwa domowego? dwa słowa opinii od Was ewentualnie dla mnie bym się zorientował, czy warto utaj się w to bawić?
              Kierownik Działu Diesla

Comment

• Ja Civica ubezpieczam już chyba 3 rok u p. Mirelli i polecam, czy innymi ubezpieczeniami sie zajmuje, nie wiem, mogę spróbować sie dowiedzieć, zapytam też czy jest zainteresowana publikowaniem sie tutaj.
                Moja Honda
                https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Również po proszę o kontakt bo z koncem lutego kończy się ubezpieczenie.

Comment

• Czy wam tez poszla w gore stawka na 6ty rok ubezpieczenia wzgledem 5tego ?

Comment

• Jakaś masakra z cenami. Rok temu płaciłem za pakiet 1890 zł, w tym roku najtańszy w innej firmie to 2370 zł. A auto starsze. Mój Civic 1,5T sport plus 2017.

Comment

• Zamieszczone przez Stach13 Zobacz posta
                        Jakaś masakra z cenami.
                        Stach a wyobraź sobie, że za moje auto, starsze od Twojego, a w tym roku zapłaciłem aż 2060zł A rok temu płaciłem 1640zł... tak więc nie tylko Ciebie dotknęła ta niesprawiedliwość Żeby za 10letniego Civica płacić OC+AC+NNW ponad 2tys.zł.. chore czasy nas dotknęły niestety.
                        Moja łódka Civic..
                        Mój "klekocik" Ceed..
                        New... "Japończyk" e:Hev 2.0
                        Coś na temat olejów..

Comment

• Najbardziej wkurzające jest to że auto traci na wartości a ubezpieczenie coraz wyższe.

Comment

• Tak jak napisaliście. Ceny używanych aut po pandemii poszły w górę.
                            Aktualnie OC/AC/NW w pakiecie dealerskim dla Civic 1.5T Sport+, 2020Y - 2800 zł.
                            W poprzednim roku 2700 zł.

Comment

• Potwierdzam powyższe odpowiedzi że ceny poszły w górę, dla mnie pełne AC w tamtym roku 2350 w tej chwili najtańsze 2500

Comment

• Taniej już było, po 1 stycznia 2025r. ceny używek znowu pójdą w górę, to i ubezpieczenia też pofruną wyżej

Comment

Working...
                                X