Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Potrzebna Opinia Forumowiczów

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Potrzebna Opinia Forumowiczów

Siema
    Dzisiaj odebrałem Hanię z przyciemniania lamp i nie wiem czy nie za ciemno mi przyciemnili. Przesyłam zdjęcie i czekam na wasze opinie.
    20180424_164420.jpg

Zrób foto z włączonymi stopami w dzień i w nocy

Comment

cóż wg. mnie - ale podkreślam to tylko moje zadanie - dla mnie trochę za ciemne, ale każdy znajdzie to co się podoba - dla mnie jest do trochę byle jakie - sorry ale prosiłeś o opinię - POZDRAWIAM

Comment

Jeśli już miałbym coś robić ze światłami to takie coś:

Civic 1.5T

Varadero

Comment

Kwestia gustu. Ja nie znosze żadnych przyciemnien lamp, matów czy czarnych felg. Auto ma lśnić. Takie rzeczy to dla mnie obrzydzanie

Comment

Uważam jak kajojek.
            Tego typu przeróbki kojarzą mi się (przepraszam za określenie) z wiejskim tuningiem albo z autami powypadkowymi zrobionymi na "bogato". Osobiście nie jestem zwolennikiem poprawiania fabryki w taki sposób.

Comment

Siema
              Dzięki za wszystkie opinie jutro jeszcze wrzucę wam zdjęcia z włączonymi stopami.

Comment

Zamieszczone przez Grzenek Zobacz posta
                Siema
                Dzięki za wszystkie opinie jutro jeszcze wrzucę wam zdjęcia z włączonymi stopami.
                Nie wyglada to źle, ale Orginał mi bardziej pasuje.
                www.simple-events.pl

Comment

Kiedyś przyciemniano lampy spreyem w Golfach i BMW. I z tym mi się to kojarzy.

Comment

Pomijam kwestię, że również jestem przeciwny przyciemnianiu tylnych lamp bo w sumie jest to nasze bezpieczeństwo aby być widocznym, to z tego co pamiętam to w sedanie ramka szyb i grill są srebrne więc ten czarny ni jak ma się do design-u (bardziej pasowałoby do piano black np w sportach. Poza tym ta generacja ma genialne tylne lampy i widok w nocy tyłu Hanii jest jak dla mnie rewelacyjny i przyciąga uwagę.
                    To tak po krótce na prośbę autora postu - ma być opinia to jest
                    Moja Hania
                    http://www.civicforum.pl/showthread....-MT-Rallye-Red

Comment

Zamieszczone przez Grzenek Zobacz posta
                      zisiaj odebrałem Hanię z przyciemniania lamp i nie wiem czy nie za ciemno mi przyciemnili. Przesyłam zdjęcie i czekam na wasze opinie.
                      Niestety ale lampy straciły homologację - dowód do przechowania na najbliższej komendzie policji. Nie chciałbym być również na Twoim miejscu gdy ktoś wjedzie Ci w tyłek i będzie twierdził że nie zauważył świateł stopu (i absolutnie tego nie życzę).
                      Przemyśl ten setup jeszcze raz.

Comment

Working...
                      X