Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Prędkośc maksymalna..

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Prędkośc maksymalna..

Wiedzieliście że nasza hania ma ograniczenie prędkości 220 km/h i 5000 obrotów to jest max
    licznik.jpg

Jechałem 230 spokojnie, więc coś jest nie halo u Ciebie. Zresztą są filmiki że na 230 im się zatrzymuje, więc jakiś ogranicznik jest. Ja miałem jakieś 3-4km w miarę pustej drogi, więc doszedłem do tych 230 i odpuściłem, nie mam ost gdzie spr czy rzeczywiście nie idzie więcej.

Comment

A który bieg jest zapięty na tym zdjęciu?

Comment

To był 6-bieg.Próbowałem na różne sposoby z ECON i bez ECONu i 220km/h i ani kilometra więcej.Próby robiłem na autostradzie w Niemczech ( dobra pogoda ,mały ruch zero wiatru )więc pole do popisu miałem.Te filmiki na YOU TUBE z 230km/h też widziałem.Może sedany więcej nie pójdą a szkoda bo był zapas obrotów i liczyłem na wyższą prędkośc.

Comment

Ja przy 224 zmieniłem z 5 na 6b. Czyli sedany mają blokadę wcześniej, napisz jeszcze czy do tych 220 dojechałeś bez wysiłku czy musiałeś deptać.

Comment

Może ze względu na węższe opony w sedanach jest wcześniejsza blokada?

Comment

Rozpędzał się bardzo płynnie bez deptania na maxa w podłogę.

Comment

A czy sedan nie ma czasem w danych katalogowo 210km/h, co odp by licznikowym 220, analogicznie hb ma 220 co odp 230 i w jednym i drugim przypadku są jakieś durne blokady, które pewnie można zdjąć. Jak ma ok 200KM, co wielu już na hamowniach udowadnialo to licznikowe 240+, czyli realne 230+ powinien osiągać, po cholere stosują jakieś głupie kagańce?!

Comment

Zamieszczone przez katana Zobacz posta
                  A czy sedan nie ma czasem w danych katalogowo 210km/h, co odp by licznikowym 220, analogicznie hb ma 220 co odp 230
                  Trafiłeś w dziesiątkę. Tak właśnie jest w specyfikacjach.
                  Moja łódka Civic..
                  Mój "klekocik" Ceed..
                  New... "Japończyk" e:Hev 2.0
                  Coś na temat olejów..

Comment

Working...
                  X