Cena jest faktycznie dużo wyższa ale po zakupach dwóch gadżetów do civica z tej platformy jeden wyrzuciłem do kosza (jakość tragiczna) a drugiego po rozpakowaniu nawet nie założyłem (jakość bardzo tragiczna) i mam zamiast tego zrobioną hydrografikę. Natomiast ta folia z allegro jest naprawdę bardzo dobrze wykonana. Dochodzi jeszcze także długi czas oczekiwania na przesyłkę a tu miałem na drugi dzień co ma niewątpliwą zaletę w przypadku chęci szybkiej ochrony progu.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nieoryginalne akcesoria warte uwagi
Collapse
X
-
Ja do swojego sedana zamówiłem sobie na ali coś takiego:
IMG_20200107_153246.jpg
Kosztowało mnie to około 200 zł o ile dobrze pamiętam.
Comment
-
Zamieszczone przez djlp Zobacz postaSzukam naklejek/nakładek na progi, możecie coś polecić ?
Jest duży wybór nakładek na progi. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z takimi nakładkami. Chodzi mi o to,że są przyklejane na taśmach dwustronnych więc na bokach nakładek będą minimalne szczeliny. Z pewnością tymi szczelinami będzie przenikać woda. Pomyślałem, żeby przykleić taśmę dwustronną po całym obwodzie nakładki, ale gdzieś wyczytałem, że nie powinno się tak robić bo nie będzie wentylacji. Własne obklejenie zabezpieczyło by mnie przed wodą pod nakładkami. Nie mam doświadczenia w tym
Comment
-
-
Witam,
jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem Hondy Civic X sedan 2020. Obok innych niewielkich niedociągnięć doskwiera mi brak jakichś haków lub innego rodzaju sprzętów sprawiających, że bagażnik może być bardziej praktyczny przy przewożeniu małej ilości bagażu - tak, by ów nie przemieszczał się po całej jego powierzchni. Cośtam w internecie znalazłem:
HondaPartsNow.com offers the wholesale price for genuine Honda Accessories, 08L96-TBA-100B. Cargo Net for $40.00. All parts are backed by the Honda's warranty.
Jestem jednak ciekaw czy może ktoś na forum poleci jakiś sklep/patent który nie wymagałby zamawiania z USA? Typowe siatki z allegro za parę dych wymagają montażu do haczyków, których w moim Civicu nie widzę.
Inna kwestia - przestrzeń pod lewym łokciem jest w Civicu wybitnie twarda a ja lubię trzymać tam łokieć. Na dłuższych trasach robi się niewygodnie. Znalazłem coś takiego:
Wydaje się, że 5 cm to trochę sporo. Chodzi mi raczej o coś bardziej płaskiego. Wchodzi w grę zrobienie czegoś prostego samemu ale żeby wyglądało w miarę elegancko i było miękkie. Ktoś ma jakieś doświadczenia, pomysły?
pozdrawiam
Comment
-
polecam Ci Aliexpress
są fajne podłokietniki, jak nie zapomne to potem podeśle linki.
Też nie mam u siebie haczyków, zostają siatki na rzepy.
Comment
-
IMG20201119105306.jpgIMG20201119105311.jpgIMG20201117100521.jpgIMG20201117100513.jpg
Podłokietniki piękne nie są ale wygodne.
Nie piszemy posta pod postem. W ciągu 12 godzin masz możliwość edycji poprzedniegoLast edited by Paluch; 19-11-2020, 12:30.
Comment
Comment