Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czym czyścić*tapicerkę*w Sport Plus? Materiałowa + kierownica i deska rozdzielcza

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Czym czyścić*tapicerkę*w Sport Plus? Materiałowa + kierownica i deska rozdzielcza

Cześć, chciałbym wyczyścić tapicerkę w X gen Sport +. Niestety nie wiem jakie to materiały i czego powinienem użyć - pierwsze auto.

Czy możecie polecić jakieś konkretne specyfiki, którymi będę mógł wyczyścić:
    - tapicerkę materiałową w okolicach podłokietnika i drzwi gdzie można oprzeć się*ręką. (To alacantra?)
    - kierownicę
    - deskę rozdzielczą, tam u góry gdzie zbiera się kurz zazwyczaj.

Z góry dzięki za pomoc!
    Last edited by tomkowz; 15-06-2017, 22:19.

w tak młodym aucie już nafajndane? ... zacznij na początek od lekkich detergentów jak płyn do naczyń i czysta ciepła woda + szmatka a'la frota. Jest ciepło więc wszystko ładnie odparuje.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Zależy czy lubisz połysk, lekki połysk czy mat.

Kierownicę czyszczę chusteczkami do skór, najtańszymi na rynku, a potem impregnuje poorboy'sem natural look.

Na deskę i plastiki używam Funky Witch Mademoiselle.

Moja

Comment

Sklep internetowy z kosmetykami samochodowymi. Oferujemy najlepszej jakości woski do lakieru, szampony do mycia auta, powłoki ceramiczne, pasty polerskie.

ja mam to, bardzo dobrze się spisuje, jak większość kosmetyków Meguiars zresztą

Comment

Dzięki za pomoc!

Comment

Working...
          X