Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pierwsze ceny X-gen
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
4,5-4,7m i 1300-1400kg oraz 100tys cena? Gdzie Ty jeszcze widzisz w X gen auto miejskie, bo moim zdaniem z obecną generacją Civic niestety przestał spełniać tą funkcję... chyba, że mówimy o amerykanskim standardzie dróg i rozmiarów miejsc parkingowych w galeriach handlowych o zarobkach nie wspominając - tam to może i tak. Dla mnie nowy Civic niestety za duży i za ciężki, to że promień skrętu jest wielki to oczywistość przy maniakalnym zwiększaniu rozstawu osi bez opamiętania z generacji na generację. Przy tym niestety poza miejscem dla pasażerów tylnej kanapy raczej mniej pakowny i praktyczny od poprzednika mimo większej ilości blachy i zajmowanego miejsca
Civic to autko rodzinne do głównie podmiejsko-zamiejskiej jazdy z przełomu klas C i D rozmiarem - ot, bezpośrednia konkurencja Skody Octavii, przerosniety kompakt. Za to dużo ładniejsza, ciekawsza, z fajnymi silnikami i założę się, że o niebo bardziej wciągająca dla kierowcyLast edited by Alix; 19-02-2017, 15:09.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
To pogwałcenie legendy... koszmar...............................C I V I C
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
No cóż, niestetyA Lambo właśnie zabiera się za produkcję SUVów... co za czasy.
............................C I V I C
.
.
Comment
-
Zamieszczone przez Alix Zobacz postaNo cóż, niestetyA Lambo właśnie zabiera się za produkcję SUVów... co za czasy.
Comment
-
Panowie - jest nowy cennik ważny od 14 maja 2018 - upust za rocznik 2018 na wszystkie wersje 4.000 pln...
Comment
-
Może w końcu poszli po rozum do głowy, jeśli chcą żeby sprzedaż się trochę ruszyła.
Comment
-
Nic to nie da, nie ma żadnej Hondy w pierwszej 50-tce nowych aut w Eu za I kwartał 2018. Ich polityka i ogólne postępowanie chyba szybciej doprowadzi do wycofania się z Eu niż myślałem. Ja wiem jedno, to już moja ostatnia Honda. Patrząc na Forum, dużo osób poszło do Seata i są zadowoleni. I już nie chodzi nawet o pogorszenie jakości obecnego Civica tylko o postępowanie Hondy od centrali po większość Aso. Nawet idioci nie mogą się przyznać do felernej skrzyni biegów w ctr9/10 tylko Zahar musi program o tym robić. Tak samo jak plaga krzywo ustawionych kierownic, niby nic, a trzeba za takie coś płacić, jeśli nie zgłosi się do 3kkm.
Comment
-
Moim zdaniem dobry ruch, chociaż.dalej za drogo. Dzięki tej obniżce cena 1.0 comfort zbliża się do rozsądnej kwoty jaką można dać za to auto. Jakby jeszcze dało się zrezygnować ze standardowego kompletu, moim zdaniem bezsensownych, wspomagaczy jazdy i kwota zbliżyłaby się do 70.000 PLN... to relacja cena-jakość zacznie mieć wreszcie sens. 1.5 dalej kosmicznie drogi.
Pozdrawiam
ŁukaszLast edited by uki145; 14-05-2018, 19:40.
Comment
-
Zamieszczone przez katana Zobacz postadużo osób poszło do Seata i są zadowoleni
To nie jest wszystko takie proste. Każde auto ma wady i zalety. Kazdy producent ma swoje mocnie i słabe strony. Honda tez ma. Wszystko zalezy od tego czego się szuka.
Comment
Comment