Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez Burton Zobacz postaza 130 tys to katalogowo jest ale już z dsg...
ja bym brał cuprę albo civica X
cupra w przeciwieństwie do golfa ma też w standardzie dcc
focus już stara buda, a nowa będzie nie wiadomo kiedy...
albo rocznego type r...
Szukasz dobrego samochodu? Jesteś we właściwym miejscu! Wybierz i skonfiguruj swój wymarzony pojazd bogatej oferty modelowej Seata. Zobacz nowe modele!
Cena za manuala rocznik 2017 wyjściowo 129.800
Comment
-
Nie rozumiem polityki producentów, którzy każą dopłacać takie pieniądze za dzisiejsze standardy typu czujniki parkowania czy kamera cofania...bardzo mi się podoba, że Honda daje to w standardzie. Np przy cenach Mazdy w porównaniu do Civica to wyrównanie wyposażenia tak naprawdę podstawami typu kamera cofania, czujniki itp do stanu Civica IX w Lifestyle to było prawie 15 tyś więcej..masakra
Comment
-
ja widziałem tutaj za 130, ale to wersja 290 km, teraz jest 300 km...może coś dorzucili wyposażenia, ale faktycznie drogawo się robi...
https://www.seat-auto.pl/content/dam..._wyprzedaz.pdf
Comment
-
Ale nie porównujcie Civica 1.5T do Cupry... to zupełnie inna bajka i inne osiągi. No niestety, segment Hot Hatchy stał się bardzo lukratywny i w ostatnich latach ostro idzie w górę cenowo. Niestety, "cywilne" kompakty z co większą mocą/pazurem też przestały być po 80 tys.Ale wciąż na tle np. nonsenSUVów to są dużo lepsze oferty. Przynajmniej masz coś pod maską i jakoś to jeździ.
Last edited by Alix; 25-01-2017, 16:15.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Comment
-
Ale tak jest z Premium... konfigurujesz na 120-150% ceny wyjsciowej danego modelu i walczysz o nawet 20% rabatu. Premium nie znaczy dużo i tanioCoś za coś. W premium możesz za to dostać opcje, których nie ma w innych markach. Pokaż mi fotele z regulacją ledzwiowa i na uda czy ogrzewanie przedniej szyby w segmencie B poza Mini
Last edited by Alix; 25-01-2017, 16:21.............................C I V I C
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
I tak i nie. Podstawowy Cooper Mini klime i radio ma. ABS ma. ESP ma. Teoretycznie mógłbym wejść i kupić wersje minimum, co niezbędne jest na pokładzie. Tylko te możliwości są takie, że kto ma na tyle samozaparciaJak już przychodzisz po Mini to chcesz mieć z fajnymi felgami, pasami na masce, adaptywnyn zawieszeniem... no to płacisz.
A w sumie co macie do Mazdy? Tam pakietowo, jak w Hondzie tylko wiecej opcji jest osobno, ale ile z tego niezbędnych. Nie ma też z tego co kojarzę takiej biedy że golas zupelny...?Last edited by Alix; 25-01-2017, 16:37.............................C I V I C
.
.
Comment
-
Comment
Comment