Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kiedy nowa mapa?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kiedy nowa mapa?

Cześć!

Samochód woła, że moja mapa jest już stara i należy ją zaktualizować. Zgrałem więc odpowiedni plik na pendrive, połączyłem z Garmin Express, a tam, że mapa jest aktualna. Obecnie jest to wersja Europe 2023.0 i nie ma żadnej dostępnej aktualizacji. Czy Wy macie nowsze mapy u siebie? Auto kupione w 2019 roku w styczniu, więc teoretycznie powinienem mieć możliwość jeszcze darmowej aktualizacji. I czy znacie oficjalną stronę garmina, gdzie podane są aktualne wersje map? Nie mogę się dokopać do takich informacji
    Last edited by Salamandra; 18-12-2023, 21:33.

Umnie też wersja 2023.0
    Sprawdzałem i mi pokazuje że nie ma nowszej wersji na 2024r.

Comment

Pojawiła się aktualizacja do map garmina, wersja 2024.0. Można aktualizować.

Comment

Faktycznie jest, niestety u mnie już płatna. Ok 22 ojro

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Comment

Ja sie musze w koncu zaopatrzyć w odpowiedni pendrive wprawdzie nie uzyłem jeszcze wbudowanej navi, ale lubie mieć aktualne

Comment

Co do pendrive można dowolny, min 16gb. Jeśli jest większy wystarczy zrobić partycje 16 GB i sformatować na FAT32. Ja instaluje z pendrive 64gb, którego system nie widzi, a po zrobieniu tego, co pisałem, żadnych problemów z aktualizacją map

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Comment

BTW, aktualizował ktoś może mapę Garmina bez używania Garmin Express?

Comment

Ale po co utrudniać skoro dobrze aktualizuje sie przez Garmin Express , robiłęm to 2x i bez problemów.

Comment

W mojej Hondzie Civic IX nie wyszukuje tej nowej wersji 2024.0. Co jest nie tak?

Comment

Zamieszczone przez Jeronimo99 Zobacz posta
                    W mojej Hondzie Civic IX nie wyszukuje tej nowej wersji 2024.0. Co jest nie tak?
                    bo to jest temat w dziale X? chociaż nie wiem czy jest to samo radio w IX, jeżeli inne to mogą później wydać aktualizację.
                    FC1 by Frędzel

Pomorskie

Władysławowo

LwG!

Comment

Czy wyszła już aktualizacja map Garmina na 2025?
                      Podpinam pena pod apkę Garmin Expres i dalej pokazuje wersję na 2024r.

Comment

Aktualna wersja jaką mam to 2024.0. Sprawdzałem kilka dni temu.

Co ciekawe nie przypominam sobie abym robił w zeszłym roku aktualizację, gdyż od kilku lat nie korzystam z tych map.
                        Czy jest możliwe, aby same (mam na stałe Wi-Fi w aucie) się zaktualizowały?

Comment

Nie, nie możliwe. Może już nie wykrywa nowych map bo aktualizacja była wykupiona na 5 lat.

Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka
                          Moja Honda
                          https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Tak czułem, że to niemożliwe, pewnie zapomniałem :-)
                            U mnie 5 lat będzie dopiero w sierpniu 2025 :-)

Comment

Chciałem zrobić aktualizacje map, bo mam jeszcze z 2023, ale dostępna jest wersja 2024. Nie wiecie czy i kiedy będzie na 2025 bo 100 zł trzeba zapłacić i trochę bez sensu płacić za kolejną. Pozdrawiam.

Comment

Working...
                              X