Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Blokada antykradziezowa

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Blokada antykradziezowa

Hej
    Czy ktoś miał może instalowaną blokadę antykradzieżowa w ASO?
    Pytam bo od nowości prawdopodobnie przez tą blokadę nie działa mi otwieranie drzwi chwytając za klamkę.
    I się zastanawiam czy idzie gdzieś to aktywować? Sprzedawca mówił mi że tak ta blokada działa że odłącza ta możliwość, ale się zastanawiam czy idzie to aktywować z powrotem.

Z góry dzięki za odpowiedzi

Miałem odcięcie zapłonu w X zamontowane w ASO. Niestety nie pamiętam czy miało wpływ na bezkluczykowe otwieranie drzwi gdyż zwykle korzystałem z pilota. Niestety miałem szkodę całkowitą i nie mam już tamtego auta wiec nie sprawdzę.

Comment

Zamieszczone przez Gallus Zobacz posta
      Hej
      Czy ktoś miał może instalowaną blokadę antykradzieżowa w ASO?
      Pytam bo od nowości prawdopodobnie przez tą blokadę nie działa mi otwieranie drzwi chwytając za klamkę.
      I się zastanawiam czy idzie gdzieś to aktywować? Sprzedawca mówił mi że tak ta blokada działa że odłącza ta możliwość, ale się zastanawiam czy idzie to aktywować z powrotem.

Z góry dzięki za odpowiedzi
      Imo wyłączenie wchodzenia do auta po chwyceniu za klamkę można zablokować/odblokować komputerem serwisowym i ma to chronic przed zwinieciem auta metodą "na walizkę". Choć wpływa na komfort uzytkowania auta i koniecznosc otwierania z pilota. IMO taki dyskomfort mozna przezyc, jezeli ma to potencjalnie uchronic przed zwinieciem auta.

Comment

Czyli w sumie ok, jak już tak jeżdżę od nowości to niech już zostanie XD
        Dzięki za odpowiedź

Comment

Working...
        X