Ma ktoś galaxy s23 i może napisać czy działa poprawnie android auto w połączeniu z civic x? Podobno s23 w niektórych autach źle działa. Pytam bo chce kupić ten telefon.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Samsung Galaxy s23 a android auto
Collapse
X
-
Witajcie, mam problem z nowym samsungiem S23 w hondzie civic x z 2018r. Łączy mi po bluetooth, paruje s23 z honda hft i połączenia telefoniczne, smsy działają ale jak chcę połączyć z android auto to w liście urządzeń Android auto w hondzie na wyświetlaczu pokazuje mi komunikat "nie podłączono urządzenia z android auto". Może ma ktoś dobry pomysł bo już rozkładam ręce, wymieniłam 3 kable resetowałam s23. Dodam, że poprzednio miałam samsunga s7 i działał bez zarzutu w tym samym samochodzie,czasami musiałam tylko włączyć i wyłączyć telefon. POMOCYLast edited by Bogusia; 27-12-2023, 22:31.
Comment
-
Odpal aplikacje Android Auto w tel. i sprawdź ustawienia. Może odznaczoną jest opcja by dodawać nowe pojazdy. Jak podłączasz kablem to sprawdź również czy w ustawieniach USB ustawione jest jako przesył danych. Po podłączeniu kabla powinna pojawić się w powiadomieniach dodatkowa opcja z ustawieniami USB. Ja tak mam w swoim S23.
Comment
-
Zamieszczone przez rybacbr Zobacz postaOdpal aplikacje Android Auto w tel. i sprawdź ustawienia. Może odznaczoną jest opcja by dodawać nowe pojazdy. Jak podłączasz kablem to sprawdź również czy w ustawieniach USB ustawione jest jako przesył danych. Po podłączeniu kabla powinna pojawić się w powiadomieniach dodatkowa opcja z ustawieniami USB. Ja tak mam w swoim S23.
POMOCY
Comment
-
Mam podobny problem z Huawei mate 10 pro. Jechałem nad morze to android auto działał. W drodze powrotnej działały już tylko połączenia i wiadomości. AA już nie. Wyświetla ten sam komunikat co u Ciebie. Zmiana kabla, reset telefonu, reinstalacja AA też nic nie dała. Może jakaś aktualizacja aplikacji coś popsuła
Comment
Comment