Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiana języka na Polski na desce rozdzielczej

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zmiana języka na Polski na desce rozdzielczej

Hej, temat się przewijał na forum na przestrzeni lat, ale w żadnym z nich nie znalazłem odpowiedzi.
    Zmieniłem już język na tablecie przez Honda Hack i aplikację Morelocal czy coś takiego. Nie wiem natomiast jak zmienić język na kokpicie.
    Czy ktoś wie jak to zrobić i podzieli się tą wiedzą?

Z góry dziękuje za komentarze typu: "Trzeba było się uczyć języków", albo "A po co ci po polsku napis NACIŚNJI HAMULEC"
    Angielski znam dobrze, nie oznacza to jednak że chce patrzeć na niego w mojej Hondzie

Czy jest jakaś możliwość konwersji Fahrenheit do Celsjusz w wersji z USA....? Wskazania temperatury zewnętrznej i ustawienia klimatyzacji Pierwszy wpis dział powitań, nie pomijamy Regulaminu przy rejestracji.

Tu jest wszystko z aktualnych informacji.

Comment

Dzięki, zawsze to jakiś trop. Działam z tym dalej

Comment

Jaki trop. Jest chłopak we Wrocławiu czy okolicach i to robi. Możesz mu wysłać zegar albo jechać
        Civic X 2.0 USA

Comment

Witam kolego i jak zrobiłeś to? Też potrzebuje pomocy

Comment

Zamieszczone przez Bolo98 Zobacz posta
            czego potrzebujesz? pisałem ze jest gośc we Wrocławiu i zrobi wam z USA EU. Jak macie taki fetysz i wstydzicie się USA
            Civic X 2.0 USA

Comment

Zamieszczone przez Bolo98 Zobacz posta
              Ja właśnie dopiero co jestem po przeprogramowaniu zegarów u Kamila,
              Koszt- 300,00zł i szybki temat. We wtorek wysłałem,a w piątek już u mnie
              Mi najbardziej zależało z przejścia jednostek F na C,bo to najbardziej mnie irytowało, a język angielski to już fraszka aczkolwiek już wgrał mi Polski

Comment

Working...
              X