Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Bluetooth - brak dźwięku odtwarzanej muzyki i YouTube

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Bluetooth - brak dźwięku odtwarzanej muzyki i YouTube

Witam,
    Mam taki problem (2017r sport+), nagle przestała lecieć muzyka z Spotify przez bluetooth. Próbowałem odpalać YouTube w telefonie to samo nic nie działa.
    Miał ktoś podobny problem? Telefon normalnie mogę odbierać przez zestaw głośnomówiący.
    Pozdrawiam

Najprościej będzie spróbować sparować na nowo telefonz connectem. Ewentualnie sprawdź czy inny telefon działa.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
      Najprościej będzie spróbować sparować na nowo telefonz connectem. Ewentualnie sprawdź czy inny telefon działa.

Próbowałem z innego i nie działa.
      Pozdrawiam

Comment

Reset connecta wykonaj. Jest na forum opis jak to zrobić

Comment

Spróbuj połączyć telefon za pomocą kabla USB i zobacz czy wtedy będzie działało.

Comment

Zerknij na listę urządzeń sparowanych w opcjach bluetooth na connecie.
            Zweryfikujesz czy twoje urządzenie jest sparowane tylko do rozmów, czy również do przesyłania muzyki (czasami lubi się to samo zmienić).

Comment

Tak jak @Paluch napisał, zazwyczaj pomaga usunięcie telefonu z ustawień bluetooth w aucie.
              Też trzeba usunąć to połączenie w ustawieniach BT w telefonie.
              To że działa telefon w trakcie połączeń nic nie znaczy. Czasami wywalają się tylko niektóre protokoły.

A czy masz może zainstalowany HH?
              Bo wejście w tryb "wizyta u dealera" odłącza czasowo połączenia BT.
              Po ponownym wgraniu wszystko wraca do normy.
              Przynajmniej u mnie tak jest.

Comment

Working...
              X