Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Migoczące światło pozycyjne w prawej lampie LED

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Migoczące światło pozycyjne w prawej lampie LED

Tak jak w tytule , zaczęło migać mi światło pozycyjne w prawej lampie LED (od pasazera) . Gdy odpiełem wtyczkę lampy oraz wtyczkę od jak mi się wydaje silnicza regulacji lampy światło pozycyjne migało beż zmian. Nie widzę innych podpiętych przewodów :/20230426_212036.jpgVideoCapture_20230426-212419.jpg

Wysłane z mojego SM-N986B przy użyciu Tapatalka

Na używanej lampie na olx zauważyłem że jest jeszcze jedna wiązka ale nie dojdę do niej bez demontażu kilku elementów.
    Chyba zostawię to dla ASO....
    Last edited by xMakosPLx; 26-04-2023, 22:34.

Zamieszczone przez xMakosPLx Zobacz posta
    Tak jak w tytule , zaczęło migać mi światło pozycyjne w prawej lampie LED (od pasazera) . Gdy odpiełem wtyczkę lampy oraz wtyczkę od jak mi się wydaje silnicza regulacji lampy światło pozycyjne migało beż zmian. Nie widzę innych podpiętych przewodów :/[ATTACH]62795[/ATTACH][ATTACH]62796[/ATTACH]

Na używanej lampie na olx zauważyłem że jest jeszcze jedna wiązka ale nie dojdę do niej bez demontażu kilku elementów.
    Chyba zostawię to dla ASO....
    Nie wiem czemu nie mam opcji kolejnej edycji

Dziś lampa świeci prawidłowo, nie wiem czy jestem coś w stanie sam znaleźć. Podejrzewam jakieś przebicie auto jakie 24h wcześniej było na myjni i może coś gdzieś zacieka...
    Czy może to być oznaka "kończenia się LEDa" ?

Comment

Working...
    X