u mnie rowniez przestal dzialac. Z tym ze nie wyskakuje ikonka akumulatora tylko ikonka S/S (tylko nie czerwona z "start stop wylaczony" a szara z "start stop nieaktywny). Poki co zwalam na pogode. Nie narzekam bo i tak zawsze przy starcie daje OFF ale raz dwa zapomnialem i takie cos.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Start-stop nie działa
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Jedwabnik Zobacz postamnie także nie działa ale winę zwalam na akumulator z 2019r
Comment
-
Zamieszczone przez Stach13 Zobacz postaJa mam akumulator z 2017 roku. W zimie S/S nigdy mi nie działał a jak jest ciepło to działa .
Comment
-
Zamieszczone przez Stach13 Zobacz postaMoim zdaniem to nic nie trzeba robić. Jak aku jeszcze jest dobry to system zadziała. Mój ma 7,5 roku, S/S całą jesień i zimę nie zadziałał a ostatnio się włączył.Pewnie jak akumulator byłby nowy to system działał by częściej.
Comment
-
Zamieszczone przez gabler Zobacz postaTylko,że mój aku ma 3,5 roku bo go zmieniałem po 3 latach i to mnie trochę zastanawia...od czasu do czasu go doładowuje
Comment
-
Zamieszczone przez Stach13 Zobacz postaMoim zdaniem to nic nie trzeba robić. Jak aku jeszcze jest dobry to system zadziała. Mój ma 7,5 roku, S/S całą jesień i zimę nie zadziałał a ostatnio się włączył.Pewnie jak akumulator byłby nowy to system działał by częściej.
Comment
Comment