Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wymiana lamp przód Civic X Sport HB USA

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Jak są ledy to jest i samopoziomowanie + spryski żeby było w pełni legal. Dołożyć samopoziom to już niestety nie tak łatwo. Spore koszta i sporo pracy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

Zamieszczone przez ListeR Zobacz posta
      Za 1100 x2 za ori nie ma szans, za 1000 zł za sztukę to na allegro sa same klejone lub gdzieś połamana, naprawiana. Halogenowe EU nie uszkodzona to 1000 zł. 1500 zł za sztukę ori trzeba dać, więc wychodzi taki sam koszt jak nowych zamienników. Nie znam cen w hurtowniach.
      Homologacje LED już są ale do hondy na razie nie ma... pojawiają się u różnych marek. Kwestia czasu.
      A OEM za 1000-1100 pln kupisz bez problemu - pojawiają się ogłoszenia. Kwestia tego jak szukasz. Jak szukasz na już to nie trafisz. Jak założysz sobie, że kompletujesz graty na zasadzie okazji w ogłoszeniach (i tak jak ja interesujące mnie graty wpisuje w obserwowanie i jak wyskakują to mi się pojawiają - zobacz temat który założyłem) to skompletujesz bez problemu.
      Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
      Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

@Lcfr
        Ciekawe z jakiego źródła te części

Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka

Comment

Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
          Jak są ledy to jest i samopoziomowanie + spryski żeby było w pełni legal. Dołożyć samopoziom to już niestety nie tak łatwo. Spore koszta i sporo pracy

Ciekawe czy są wiązki do czujników poziomu,jak nie to gra chyba nie warta zachodu.

Comment

Zamieszczone przez Bodex1 Zobacz posta
            @Lcfr
            Ciekawe z jakiego źródła te części
            temat jest prosty... szukasz okazji i weryfikujesz...
            po numerach, po tym co odpisuje sprzedający - jesteś w stanie spróbować weryfikacji towaru w zakresie pasowania części do modelu

a jeżeli chcesz rozkminić temat legalności to powiem tak:
            kupuje na legalnej ogólnodostępnej aukcji w cenie rynkowej-jeżeli rozeznasz temat paserstwa to zrozumiesz co mam na myśli
            pracując gdzie pracuje i unikając jakichkolwiek podejrzanych ofert zawsze też unikam sytuacji enigmatycznych ale
            jednocześnie nie będę się zastanawiał, czy gość ma na to historię pochodzenia udokumentowaną jak auto w gov.pl
            To mój wybór i jestem się w stanie z niego wybronić - normalna aukcja w cenie rynkowej (raz niższej raz wyższej - nie każdy przedmiot kupiony w cenie okazyjnej musi byc kradziony, są drobne uszkodzenia, obostrzenia typu "odbiór osobisty" lub okazje typu: promocja na weekend itp. itd)
            Zdrowy rozsadek jest najważniejszy w tym temacie i kończąc informuję, że są służby (którym zawsze udostępnię dane i pomogę) które maja za zadanie to weryfikować. Zwykły "Kowalski" nie jest od tego. Jak masz wiadomość i podejrzenie, że ktos sprzedaje kradzione części to zawiadom organy o tym - proste i oczywiste. Oczywiście każdy mea tez wybór i może prezentować postawę "nie kupuje na Orlenie bo nie lubię Obajtka" ale jak stanie na trasie bo rezerwa albo pod domem 50m ma Orlen to ciekawe czy nie kupi....

Warto miec wartości. Przy ich promowaniu publicznie warto sie zastanowić na ile w każdej wypowiedzi jesteśmy hipokrytami.
            Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
            Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

Zamieszczone przez gabler Zobacz posta
              Ciekawe czy są wiązki do czujników poziomu,jak nie to gra chyba nie warta zachodu.
              Na 99% nie. To nie VAG.

Comment

Working...
              X