Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radar w czasie deszczu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Radar w czasie deszczu

Witam,

czy macie problem z radarem w czasie deszczu podczas szybkiej jazdy na np. autostradzie? Notorycznie wyskakuje mi błąd radaru. Pytałem w ASO ale powiedzieli, że przy takiej pogodzie może taki problem wystąpić.... trochę to dziwne. Jak u Was?

Zamieszczone przez me_how Zobacz posta
    Witam,

czy macie problem z radarem w czasie deszczu podczas szybkiej jazdy na np. autostradzie? Notorycznie wyskakuje mi błąd radaru. Pytałem w ASO ale powiedzieli, że przy takiej pogodzie może taki problem wystąpić.... trochę to dziwne. Jak u Was?
    Bzdury gadają, nigdy podczas nawet największej ulewy nie miałem problemu. Owszem podczas śniegu, śniegu z deszczem tak...gdy zasypana jest maskownica/zaślepka radaru. Wtedy nawet piktogram pokazuje, żeby oczyścić zderzak i wszystko wraca do normy.
    Moja Hania
    http://www.civicforum.pl/showthread....-MT-Rallye-Red

Comment

Potwierdzam u mnie tak samo działa nawet w największy deszcz.

Comment

Zamieszczone przez marart Zobacz posta
        Bzdury gadają, nigdy podczas nawet największej ulewy nie miałem problemu. Owszem podczas śniegu, śniegu z deszczem tak...gdy zasypana jest maskownica/zaślepka radaru. Wtedy nawet piktogram pokazuje, żeby oczyścić zderzak i wszystko wraca do normy.
        potwierdzam
        FC1 by Frędzel

Pomorskie

Władysławowo

LwG!

Comment

U mnie też tylko śnieg wywala kontrolkę na desce aby wyczyścić radar

Comment

Dziękuję za odpowiedzi, właśnie wczoraj padała śnieg z deszczem do tego jazda z prędkością 100-130 w totalnej ulewie i co chwile wylatywał błąd radaru. Póki co uznam to za problem spowodowany właśnie warunkami na drodze.

Comment

Zamieszczone przez me_how Zobacz posta
              Dziękuję za odpowiedzi, właśnie wczoraj padała śnieg z deszczem do tego jazda z prędkością 100-130 w totalnej ulewie i co chwile wylatywał błąd radaru. Póki co uznam to za problem spowodowany właśnie warunkami na drodze.
              Auto masz z pewnego żródła? Jesteś pierwszym właścicielem? Zmierzam do tego, że może była jakaś nawet drobna kolizja z przodu i oberwał radar/jest przestawiony lub nie jest skalibrowany.
              Moja Hania
              http://www.civicforum.pl/showthread....-MT-Rallye-Red

Comment

Pewne źródło, od pierwszego właściciela sprawdzane w salonie. Radar wraz z atrapą był kiedyś wymieniany na gwarancji bo podczas deszczu wariował. Od mojego pytania problem się nie pojawił.

Comment

Working...
                X