Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Odtwarzanie muzyki z USB nie zapamiętuje utworów

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Odtwarzanie muzyki z USB nie zapamiętuje utworów

Witam,
    Zakładam nowy temat ponieważ nie znalazłem nigdzie odpowiedzi.

Mam problem z odtwarzaniem muzyki z pendrive USB. Radio często po wyłączeniu silnika zapomina ostatnio odtwarzany utwór oraz folder i wraca do pierwszego utworu i pierwszego folderu (czyli resetuje wszystko). Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem?
    Gdy działa prawidłowo po ponownym włączeniu zapłonu pamięta ostatni utwór i odtwarza go od momentu wcześniejszego wyłączenia. Problem występował od nowości, testowałem 3 różne pendrive (2.0, 3.0, 4GB, 8GB, 64GB). Prawie co drugie wyłączenie silnika powoduje reset muzyki... Pendrive podłączony do gniazda w schowku w podłokietniku.

Civic X Sport + 2021

Dobre pytanie... też nigdy do tego nie doszedłem.
    Mam dwa różne peny 8GB (oba sformatowane fat32). Na jednym zawsze zapamiętuje ostatni numer, na drugim zawsze zaczyna od początku i prawdopodobnie skanuje go za każdym razem od nowa, bo długo go wczytuje po uruchomieniu radia.

Comment

Ja mam pendrive USB (16Gb Sandisk cruzer blade) włozony w podłokietnik i nigdy nie mialem problemu z resetem utworu.
      Zawsze startuje od miejsca w ktorym zatrzymała sie piosenka przy wyłączeniu zapłonu.

Comment

Working...
      X