Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Samoczynne miganie świateł drogowych.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Samoczynne miganie świateł drogowych.

Witam.
    Jestem od 3.5 roku posiadaczem Civica 4D 1,5 VTEC TURBO Executive, CVT, aktualny przebieg 45000 km.

Czy ktoś z Was miał podobny problem ze światłami? Światła (LEDy) długie w lewym reflektorze migają samoczynnie, zarówno podczas jazdy jak i po wyłączeniu samochodu. Problem ten pojawia się po jeździe podczas deszczu i trwa ok. 2-3 dni.

Pozdrawiam.

Czy wie ktoś, gdzie w aucie znajdę moduł sterujący nadwoziem?

Comment

po lewej stronie za licznikiem.

Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka

Comment

Witaj,
        mam dokładnie ten sam problem Honda civic r. 2019 1.5 VTEC Turbo, przebieg 45000 km; lewy reflektor - może to jakaś wada fabryczna ? Tylko czego ?

Comment

Obstawiam jakieś przebicia i diody potrzebujące małego natężenia się zapalają.

Pamiętam ople - vectry, Signum jak ktoś włożył w pozycje Ledy to mrugały nawet w nocy na parkingach. Okazało się, że system sprawdzania sprawności żarówek co jaki czas puszcza delikatny impuls sprawdzając sprawność i diodom to wystarczyło żeby błysnąć.

Tyle, że w hondzie brak minitorowania oświetlenia ale wygląda na jakieś przebicie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

czy udało się ustalić przyczynę? bo mam ten sam problem w moim civic 1.5 4d executive. całkowicie bez żadnej reguły migają światła drogowe (długie) również na postoju przy wyłączonym silniku. W serwisie sprawdzali, żadnej usterki nie zidentyfikowali.

Comment

Dziś również zauważyłem miganie przy lewej przedniej lampie, po chwili ustało. Ktoś znalazł przyczynę?

Wysłane z mojego SM-N986B przy użyciu Tapatalka

Comment

Working...
              X