Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Regulacja jasności zegarów, wygaszacz ekranu centralnego.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Regulacja jasności zegarów, wygaszacz ekranu centralnego.

Mam taki problem, że nie działa mi regulacja jasności zegarów. Czy ktoś mi jest w stanie powiedzieć czy jest jakaś opcja którą trzeba włączyć by system reagował na pokrętło, czy po prostu mam to uszkodzone? Bo od wyjazdu z salonu mi to nie działa. Generalnie nie przeszkadza mi domyślna jasność ale skoro coś takiego jest to powinno działać.

Drugi problem jaki mam to jak cokolwiek nacisnę na wyświetlaczu centralnym to wygaszacz ekranu z zegarem nigdy się nie włącza. Muszę wyłączyć silnik i ponownie go włączyć to wtedy po paru sekundach pojawia się wygaszacz z zegarem. Też tak macie, czy udać się z tym do aso?

Regulacja jasności działa tylko jak zapalone są światła mijania, na światłach do jazdy dziennej regulacja jest nieaktywna. Wygaszacz nie działa jak w komputerze On pokazuje się po odpaleniu, kiedy nie "klikniesz" informacji z Connecta ostrzegającego o korzystaniu z Navi....ble ble ble...Potem już sam się nie pojawia. Wszystko działa u Ciebie poprawnie
    Moja Hania
    http://www.civicforum.pl/showthread....-MT-Rallye-Red

Comment

Dzięki za odpowiedź, niestety regulacja jasności u mnie nie działa nawet jak włączę wszystkie dostępne światła także niestety bez aso się nie obejdzie.

Comment

Zamieszczone przez jarek_f Zobacz posta
        Dzięki za odpowiedź, niestety regulacja jasności u mnie nie działa nawet jak włączę wszystkie dostępne światła także niestety bez aso się nie obejdzie.
        A z tym się zapoznałeś?
        Załączone pliki

Comment

@Typek® Ale co mi to daje, skoro jest 0 reakcji na pokrętło??????? W tym fragmencie co podałeś jest wyraźnie napisane, że reakcja być powinna a jej nie ma jakby kabel pokrętła był odłączony.

Comment

Working...
          X