Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda connect: aktualizacja

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Honda connect: aktualizacja

Cześć,
    Pozwoliłem sobie na ten wątek, aby zapytać czy orientuje się ktoś może, czy w naszych civicach będzie lub już jest możliwość aktualizacji systemu? Chodzi mi o to, że jądro linucha jakieś stare tam, mało co bez kombinowania można zrobić. Ostatnio pobawiłem się na chociażby przeglądarce internetowej, I tam nawet yt nie chodzi. Spoko by było, jakby wypuścili coś nowszego, I w aso by można było zrobić akcje z aktualizacją.
    Pozdrawiam!

Skoro przez 5 lat nie było aktualizacji androida w radiu to wierzysz, że jeszcze coś wypuszczą?
    Mieli dobrą okazję w 2020 jak był lifting, mogli wtedy wymienić radio na jakieś nowsze i tego nie zrobili.
    Poza tym niedługo wypuszczą Civic XI...

Comment

To radio ma tak słabe bebechy, że jakakolwiek aktualizacja by je zabiła na amen.
      Jedyna szansa na aktualizację, to kupno nowego radia z jakimś nowożytnym andrutem i bebechami

Comment

Jak to nie było aktualizacji, na maja prośbę zaktualizowali system jakieś 3 lata temu, a czy wyszło teraz coś nowszego nie wiem, ale i tak to pewne nic nie poprawi. Honda Hack i do przodu
        Moja Honda
        https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

żeby to zaktualizować to trzeba wymienić to radio na radio z aliexpress.
          Jak nie to przyzwyczaj się do standardów androida 4.0 i ciesz się, że co średnio 2 miesiące nie musisz robić resetu z użyciem bezpiecznika
          Civic X 2.0 USA

Comment

Polecam zdecydowanie HH. Wnosi dużo świeżości. Nie w głowie wtedy będą jakiekolwiek aktualizacje HC.

Comment

Working...
            X