Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wskazówki z nawigacji na wyświetlaczu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wskazówki z nawigacji na wyświetlaczu

Cześć,

Czy obserwujecie może problem z wyświetlaniem złych wskazówek podczas korzystania z nawigacji googla w połączeniu przez Android Auto?
    U mnie efekt jest taki, że np. kiedy mam zjechać z ronda drugim zjazdem (jazda na wprost) na wyświetlaczu mam podpowiedź żeby na rondzie zawrócić itp.

Dodatkowo nie mogę głosowo obsługiwać Spotify... nie reaguje na nic albo informuje, że nie rozumie poleceń (wcześniej działało)

Mój telefon to Huawei P30 v. 10.1.0.150
    Android auto: 6.7.612934-release
    Google Maps: 10.82.1
    Spotify: 8.6.54.818

Jeżeli ktoś się spotkał z tym problemem i udało mu się go rozwiązać będę wdzięczny za wskazówki

Z rondem mam tak samo, wyświetla się zawracanie zamiast jazdy na wprost.
    Spotify nie używam, więc nie wiem.
    Telefon taki sam Huawei P30.

Comment

Problem z błędnym wyświetlaniem ronda jest znany.To wina ostatniej aktualizacji AA. Miejmy nadzieję , że za jakiś czas to naprawią. Komunikaty jednak są prawidłowe i na hc wyświetla prawidłowo

Comment

Dzięki za informacje. W takim razie czekam na aktualizacje AA

Comment

Zamieszczone przez Olorin Zobacz posta
          U mnie efekt jest taki, że np. kiedy mam zjechać z ronda drugim zjazdem (jazda na wprost) na wyświetlaczu mam podpowiedź żeby na rondzie zawrócić itp
          U mnie na redmi note 9 jest to samo.

Comment

U mnie jeszcze potrafi się zawiesić jakaś strzałka skrętu i wyświetlać tak do następnego manewru...

Comment

Gdy wgra się *HH można korzystać z instalki Waze w *HC. Nie trzeba pośrednika w postaci *AA czy *CP.
              Też wyświetla wskazania na zegarach. Opcja zaawansowana jest naprawdę super.
              Nic nie zamula, nic nie zakłamuje, działa bardzo szybko,prowadzi po trasie zdecydowanie lepiej niż fabryczny Garmin.
              Proponuję wgrać, porównać i ocenić co lepsze. Aha, tryb nocny ustawiony non stop zdecydowanie ciekawszy.

*HH -Honda Hack
              *HC -Honda Connect
              *AA -Android Auto
              *CP -CarPlay

Comment

Zamieszczone przez Damien Zobacz posta
                U mnie jeszcze potrafi się zawiesić jakaś strzałka skrętu i wyświetlać tak do następnego manewru...
                https://www.civicforum.pl/showthread...415#post489415
                Miałem ten sam kłopot , teraz wszystko działa jak należy pamiętaj że po odistalowaniu AA usuń wszystkie dane cache zaktualizuj AA że sklepu albo sciagnij z APK mirror betę 6.9
                Last edited by Shield; 13-09-2021, 14:33.

Comment

Working...
                X