Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

demontaż gniazda zapalniczki.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• demontaż gniazda zapalniczki.

Czy ktoś wie jak wymontować gniazdo zapalniczki?

Pierwszy post dodajemy w dziale przywitań - regulamin pkt 2

o które gniazdo chodzi?

Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka

Comment

Chodzi o gniazdo w kabinie po lewej stronie nóg pasażera.

Comment

Po pierwsze to regulamin pkt 2.

Po drugie - wyciągnij tą mate gumową z półeczki przy zapalniczki i pokażą Ci się na dole dwa wycięcia w panelu z gwiazdami dzięki którym cały ten panel podważasz i wyciągasz. Odpinasz 3 kostki i dalej działasz już sobie z gniazdem.

Comment

Dzięki. A jeśli chodzi o punkt 2 regulaminu to wydawało mi się że go spełniłem. Jesli nie to przepraszam i pozdrawiam wszystkich.

Niestety u mnie żadnej maty gumowej na półeczce nie ma. wszystko plastyk. Przesyłam zdjęcia, może z tego bardziej będziesz mógł mi pomóc.

Nie piszemy posta pod postem. W ciągu 12 godzin masz możliwość edycji poprzedniego.
          Last edited by Paluch; 21-07-2021, 11:31.

Comment

Jest gumowa podkładka. Ją się wyciąga. Ta kropokowana na którą odkladasz rzeczy.

Comment

Wszystko OK. Dzięki.

Comment

Panowie, też mam potrzebę zdemontowania tego samego gniazda zapalniczki jak waldek58 tyle że w 1,5 5d. Naprawdę nie ma żadnej gumowej podkładki sam plastik, może ktoś mi podpowie jak to zdemontować. Jedynie jest jeden otworek na włożenie płaskiego śrubokręta na dole po lewej stronie gniazda zapalniczki.

Comment

Zamieszczone przez ewykret Zobacz posta
                  Panowie, też mam potrzebę zdemontowania tego samego gniazda zapalniczki jak waldek58 tyle że w 1,5 5d. Naprawdę nie ma żadnej gumowej podkładki sam plastik, może ktoś mi podpowie jak to zdemontować. Jedynie jest jeden otworek na włożenie płaskiego śrubokręta na dole po lewej stronie gniazda zapalniczki.
                  https://youtu.be/fzjd8tDqgJc
                  Ok 3:40
                  Moja Honda
                  https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Working...
                  X