Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radar i kamery

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Radar i kamery

Witajcie
    Dzięki Wam ogarnąłem w crv v gen z Kanady radio, nawigację ale teraz mam kolejną zagwozdkę.
    Otóż kamery skalibrowane, radar uzbrojony - wszystko w aso a nie są te dwa urządzenia kompatybilne i nie działa parę rzeczy.
    Jakieś sugestie? Spotkał się ktoś z takim problemem w civicu?

Witam,
    Mam Civica z Kanady z 2018 r. Pytanie jak ogarnąłeś radio? Ja nie mogę nigdzie znaleźć sposobu. Żadna firma nie wie jak to zrobić. W Maździe podobno wymienia się moduł radia. U mnie też, jest taki moduł. Okazuje się, że są różnie wersje, ale nie wiem, czy to dobry trop.
    Czy masz w nawigacji polski głos? Póki co nie mam polskiego głosu w navi. Dostałem na forum Garmina plik z głosem, ale nie mogę go skopiować na partycję z Garminem do katalogu voices. Jaki masz problem z radarem, bo u mnie raczej wszystko działa.

Comment

Zainstalowałem hh, potem tuneln i utworzyłem sieć wifi w aucie. Jakość dźwięku w porównaniu do zwykłego radia bez porównania a pakiety neta są tanie.
      Radar jest ponoć z innego auta niż kamery i ni mogą się sparować - tak twierdzi Karlik. Ale zarówno radar jak i kamery odpowiadają na komendy - super.

Ciekawe jaki kabel jest najlepszy do hds

Comment

Jak ASO oryginalnem testerem nie ogarnie to Ty chińskim tym bardziej. Najwięcej funkcji ma HIM HDS.

Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka

Comment

Aso stwierdziło że nie ma softu do parowania ale - i tutaj zaczyna się jazda.
          1. Jak mieli auto po strzale w pysk to wymienili tylko radar w dziobie i nie działało
          2. Jak wymienili jeszcze kamery to mogli je zsynchronizować

Czyli musi być opcja

Comment

Jakieś kody błędów masz co wywala komp?

Comment

Zamieszczone przez wodzus Zobacz posta
              Zainstalowałem hh, potem tuneln i utworzyłem sieć wifi w aucie.
              Hej. Czy znasz jaka jest ostatnia wersja TuneIn dla naszych HC?

Comment

Zamieszczone przez montada Zobacz posta
                Hej. Czy znasz jaka jest ostatnia wersja TuneIn dla naszych HC?
                3.6 bodajże

Comment

Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
                  Jakieś kody błędów masz co wywala komp?

Oczywiście
                  Wszystkie mają dodatkowo z przodu dtc
                  B2a60-57
                  U1387-55
                  U1387-4a
                  U3000-55
                  Cos to mówi?

Comment

Wszystkie o niekompatybilnym raderze z kamerą. Albo kupisz zestaw z auta używanego które jeździły razem albo nowy radar (co raczej odpada). Procedury parowania tych dwóch urządzeń ze sobą nie ma.

Popraw poprzednie posty- nie piszemy posta pod postem. W ciągu 12 godzin masz możliwość edycji poprzedniego.

Comment

Pytanie kto czymś takim handluje

Comment

Znaleźć rozbitka i dzwonić o komplet.

Połącz poprzednie posty. ten co jest jeden pod drugim.

Comment

Szczególnie crv v gen, z wersji executive wg Europy lub touring wg hamburgerów.
                          No nic trzeba szukać

Comment

Ja mam nowy radar i nie zaprzyjaźnił się z moją kamerą, ale przełożony z innego auta zadziałał i teraz może coś wiecie więcej na ten temat, czy rzeczywiście jedyna opcja żeby zadziałało to kupić zestaw czy może da się jednak jakoś dobrać (ten przypadek wskazuje na to że jest to możliwe)

Comment

Czy może macie jakieś nowe info w temacie radarów i kamery? Też mam z tym problem i jestem trochę w kropce - w moim civicu powinien być radar o numerze 36803-TBD-A25 - jest od miesięcy niedostępny więc nawet w USA bardzo ciężko go dostać. Mój kolega zmieniał na kpl europejski - z tego co mówił ma być z jednego auta radar i kamera i musi być zgodność skrzyni biegów (cvt do cvt) ale i z tym u nas ciężko.. zastanawiam się czy kupno radaru i kamery gdzie w numerze mamy taki sam kod literowy (np TGG) może załatwić temat? Ktoś z was może próbował?

Comment

Working...
                              X