Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiana języka w radiu/nawigacji.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zmiana języka w radiu/nawigacji.

Cześć,
    Nie dawno zakupiłem Hondę Cicvic X z 2017 roku. Autko zostało sprowadzone z USA i w opcjach nie istnieje możliwość zmiana języka na polski (jest tylko angielski, francuski i hiszpański) jak i brakuje opcji zmiany stopni z F na C. Po kontakcie z ASO dowiedziałem się, że nie ma możliwość zmiany języka i wyświetlanych stopni u nich. Czy istnieje możliwość aby samemu jakoś wgrać język polski i zmienić wyświetlanie stopni na C?

sprawa wygląda tak.
    Sa firmy, które niby podmieniają system na PL koszt tego 400zł ale przy okazji odblokowanie YT itp

Ja polecam zainstalować Honda Hack jest tam aplikacja ze spolszczeniem. Może nie spolszcza w 100% ale jest ok.
    DO tego HH daje Ci więcej opcji a kosztuje jedyne 25$

Póki co nie spotkałem się z magikami od zmiany F na C (a po co CI to wystarczy jeździć na 65-70F i jest git)
    A fal radiowych na nasze też Ci nikt nie ogarnie
    Civic X 2.0 USA

Comment

Akurat odbieranie fal mam już ogarnięte, tylko denerwują mnie F. A jak to jest z aktualizacjami tego radia? Bo gdy włączę nawigację mapa nie wie gdzie jestem, da się to jakoś zmienić?

Comment

Ile przyjemność ogarnięcia fal?
        Jedyna sensowną aktualizacje, jaką możesz zrobić to wymienić jednostkę na coś z aliexpres

Jakiej nawigacji używasz?
        Civic X 2.0 USA

Comment

Zamieszczone przez rm_125 Zobacz posta
          Ile przyjemność ogarnięcia fal?
          Jedyna sensowną aktualizacje, jaką możesz zrobić to wymienić jednostkę na coś z aliexpres

Jakiej nawigacji używasz?

Fale ogarnął wcześniejszy właściciel więc ciężko mi powiedzieć, chciałem odpalić oryginalną, wgraną w system nawigację ale nie wie gdzie jestem, pokazuje pustą przestrzeń i tyle.

Comment

Wejdź w ustawienia i zobacz jakie mapy masz wgrane, może wystarczy wgrać mapy na Europę.

Comment

Honda Hack i instalujesz Waze albo Yanosik, google maps mi działają tak byle jak.

Najlepsze jest to że goście za wgranie Honda Hack biorą 650 zł
              Last edited by rm_125; 06-08-2020, 14:23.
              Civic X 2.0 USA

Comment

W sumie to wgrałbym ten Honda Hack ale czy spolszczy tylko nawigacje czy komunikaty na "liczniku" też?

Comment

Dobra Honda Hack wgrany dla potomnych napiszę że da się zrobić język polski wygląda OK , jedynie klimatyzacja jest po ang ale tam jest tylko AC on off i MODE nic po za tym więc spoko.

Comment

Są obaki. Chyba puste pola są w opcjach kamery w lusterku
                    Civic X 2.0 USA

Comment

A udało ci się zmienić też język na zegarach?

Comment

czy moż ktoś wie gdzie można w okolicach lublina lub zamościa wgrać jezyk polski do radia civic x kanada

Comment

Zamieszczone przez xdd Zobacz posta
                          Dobra Honda Hack wgrany dla potomnych napiszę że da się zrobić język polski wygląda OK , jedynie klimatyzacja jest po ang ale tam jest tylko AC on off i MODE nic po za tym więc spoko.
                          a czy po zainstalowaniu łatki z polskim spłoszczeniem w honda hack też zmienia się wyświetlanie temperatury w radiu z fahrenheita na celsjusza ?

Comment

Zamieszczone przez civic97 Zobacz posta
                            czy moż ktoś wie gdzie można w okolicach lublina lub zamościa wgrać jezyk polski do radia civic x kanada
                            sam sobie to zrobisz...
                            Civic X 2.0 USA

Comment

Zamieszczone przez mielewel Zobacz posta
                              a czy po zainstalowaniu łatki z polskim spłoszczeniem w honda hack też zmienia się wyświetlanie temperatury w radiu z fahrenheita na celsjusza ?
                              a dlaczego ma sie zmieniać F na C? tak samo fale radiowe to sa dwie kompletnie inne rzeczy.

Pisałem tu już że kolega z Wrocławia z grupy FB robi PL i C na zegarach. Ba mozesz mu wysłac zegar i to ogarnie.
                              Civic X 2.0 USA

Comment

Working...
                              X