Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nie działa radar

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

No i d*pa. Znowu wyskoczyły błędy hamulców i systemów powiązanych. Obawiam się, że drogo będzie mnie kosztowała wymiana tylnych klocków

Comment

A gdzie wymieniałeś te klocki? Może faktycznie ktoś na siłę wcisnął tłoczki nie wprowadzając hamulca w tryb serwisowy i uszkodził Ci hamulec postojowy.

Comment

Wymieniałem klocki w normalnym warsztacie. Przysłowie "skąpy dwa razy traci" jest dalej aktualne, niestety

Comment

Zamieszczone przez janek1021 Zobacz posta
          Wymieniałem klocki w normalnym warsztacie. Przysłowie "skąpy dwa razy traci" jest dalej aktualne, niestety
          Wróciłbym do warsztatu w którym robiłeś. Podjęli się to powinni wiedzieć jak się to robi. Ty nie musisz się znać skoro zlecałeś to warsztatowi.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

Jutro postaram się skleić tutorial na temat wymiany tylnych klocków tak żeby inne osoby nie popełniły błędów kolegi Janek1021.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
            Last edited by Paluch; 16-07-2020, 21:46.

Comment

Zamieszczone przez janek1021 Zobacz posta
              I jak się skończyła Twoja historia ?? Mam coś podobnego, ikonki od aktywnego tempomatu itd...oraz żółta ikonka hamulca. ASO twierdzi że nie ma komunikacji radaru z kamerą ....A radar i kamera wyjęte z auta USA.

Comment

Working...
              X