Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Usunięcie preinstalownych aplikacji z honda connect

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Usunięcie preinstalownych aplikacji z honda connect

Witam czy komuś udało się na stałe usunąć albo wyłączyć pre instalowane aplikacje ? Chętnie pozbylbym sie, map garmina, aha itd Próbowałem app quarantine niestety wszystkie serwisy wracają po chwili ...

Honda Hack może tego nie usuwa ale pozwala ustawić opcje żeby blokował start tych serwisów podczas uruchamiania auta.

Comment

Zamieszczone przez radekr Zobacz posta
      Honda Hack może tego nie usuwa ale pozwala ustawić opcje żeby blokował start tych serwisów podczas uruchamiania auta.
      Możesz podpowiedzieć gdzie to można ustawic ? U mnie Autorun Manager pokazuje tylko aplikacje a nie serwisy działające w tle

Comment

Dodam że jest co wywalic: carplay albo android auto, Garmin, aha, honda link, mirror link.

Comment

Zamieszczone przez rogal01 Zobacz posta
          Dodam że jest co wywalic: carplay albo android auto, Garmin, aha, honda link, mirror link.
          Więc udało mi się wyłączyć powyższe usługi aplikacja service disabler. Po tym zabiegu honda hack pokazał nawet 400mb wolnej pamieci.

Comment

A czy poznikały ci ikony z ekranu głównego tego aha,app center itd?

Comment

Mając HH nie trzeba usuwać aplikacji, wystarczy w autostarcie je wyłączyć po wcześniejszym ich "zabiciu" (zatrzymaniu).

Comment

Working...
              X