Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Doświetlenie bagażnika - Civic X

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Doświetlenie bagażnika - Civic X

Cześć! Wpadł mi ostatnio pomysł, aby doświetlić bagażnik w Civicu, bo fabryczna żarówka w bagażniku to porażka, w nocy nic nie widać.

Zainteresowała mnie ta listwa: https://allegro.pl/oferta/oswietleni...led-7321286350

Montował ktoś coś takiego? Osobiście wpiąłbym się w zasilanie od fabrycznej żarówki, jednak zastanawiam się co z gwarancją w takim przypadku przy ewentualnej awarii instalacji elektrycznej w przyszłości

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Nie lepiej wymienic oryginalna żarówkę na białego leda?

Comment

Dokładnie, założyłem z dedykowanego zestawu ze sklepledowy.pl i światła pod dostatkiem. Dzień a noc...

Comment

Dobra żarówka ledowa i problem rozwiązany.
        Możecie przypomnieć jaka tam wchodzi żarówka - mam zmienioną, ale nie pamiętam, czy była to W5W, czy W16W?
        Last edited by Theo74; 15-01-2020, 18:49.

Comment

Proszszsz... - https://www.civicforum.pl/showthread...gen-kompendium

Comment

Znalazłem taką: https://allegro.pl/oferta/w5w-33-led...tor-7993171366

Słyszałem gdzieś bajki, że ledowe żarówki często delikatnie świecą po wyłączeniu, prawda to?

Comment

Zamieszczone przez Haliko Zobacz posta
              Słyszałem gdzieś bajki, że ledowe żarówki często delikatnie świecą po wyłączeniu, prawda to?
              Oczywiście, świecą i to "żywym ogniem"

Comment

Możesz cos takiego zrobic

4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
                Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

Ja też wymieniłem fabryczną żarówkę na mocniejszego LED-a. Po zmianie w bagażniku jest wystarczająco jasno. Koszt to może z 10 zł.
                  Nie ma sensu się bawić w dodatkowe paski LED-owe.

Comment

Fajny pomysł bo faktycznie oryginalna praktycznie nie świeci.
                    A wymieniał ktoś na ledy oświetlenie wnętrza, żarówka w8w ale z jaką końcówką?

Comment

Polecam komplet, ten słabszy, w sklepledowy.pl. Jestem bardzo zadowolony.

Comment

Też kupiłem ten słabszy komplet ze sklepledowy.pl i jestem zadowolony. Jest dużo jaśniej niż na fabrycznych żarówkach.
                        Podejrzewam, że zestaw premium może być nawet za jasny.

Comment

Zamieszczone przez MarcinZ Zobacz posta
                          Podejrzewam, że zestaw premium może być nawet za jasny.
                          Kupiłem jako pierwszy ten zestaw premium i zamiast oświetlać raził. Zdemontowałem po jednym dniu użytkowania. Według mnie przesadzili z mocą.

Comment

Po wymianie na led nie jestem zadowolony z koloru. Wydaje mi się, że kolor ciepły jest lepszy do samochodu. Białe żarówki robią trupi nastrój. Mi się to nie podoba.
                            Zamówiłem na ali żarówki led ale tym razem białe ciepłe. Cały czas czekam na przesyłkę.

Comment

Kwestia gustu. Należy też pamiętać, że żarówki LED mają większy kontrast. Cały brud w aucie wydatniej się prezentuje
                              Sunday Driver

Comment

Working...
                              X