Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaka jest najbardziej stabilna wersja AndroidAuto?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jaka jest najbardziej stabilna wersja AndroidAuto?

Telefon LG G6 - Android 8.0
    Używałem wersji AA: 3.8, 4.2 - na postoju wszystko działa (ponad 20 min) Waze, Spotify, Mapy Google itp. Podczas jazdy też jest wszystko OK do 10 min. Po tym czasie wyskakuje błąd połączenia i trzeba na nowo podłączyć telefon i tak cały czas.
    Używałem 3 różnych kabli, wyłączyłem blokadę oraz wygaszanie ekranu podczas ładowania.
    Czy macie też takie problemy?

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Hej, ja też mam G6 i używam wersji 3.9.585064, działa bez problemów, kabel marki Baseus.

Comment

Zamieszczone przez Pelasek Zobacz posta
      Hej, ja też mam G6 i używam wersji 3.9.585064, działa bez problemów, kabel marki Baseus.
      Sprawdzę u siebie. Dzięki

Comment

Dalej nie działa. Wyskakuje czerwony ekran na telefonie z komunikatem "Błąd połączenia 12".
        Mógłbyś napisać jak masz ustawionego AA, jakie aplikacje używasz na telefonie podczas włączonego AA i co masz uruchomione na telefonie podczas połączenia po kablu.
        Ja używam Yanosika na telefonie i mam połączenia BT, lokalizacja, dane aplikacji.

Comment

Też miewam ten problem na LG G6 na różnych wersjach AA. U mnie pomaga wyczyszczenie wszystkich danych w Usłudze Google Play (Google Play Services)
          Ustawienia --> Aplikacje --> Informacje o aplikacjach --> Usługi Google Play --> Przechowywanie --> Zarządzaj rozmiarem -->Wyczyść wszystkie dane
          Sunday Driver

Comment

Zamieszczone przez mehau Zobacz posta
            Też miewam ten problem na LG G6 na różnych wersjach AA. U mnie pomaga wyczyszczenie wszystkich danych w Usłudze Google Play (Google Play Services)
            Ustawienia --> Aplikacje --> Informacje o aplikacjach --> Usługi Google Play --> Przechowywanie --> Zarządzaj rozmiarem -->Wyczyść wszystkie dane
            Zrobiłem tak jak napisałeś z wyczyszczeniem, przejechałem ponad 30 min z AA i jak narazie działa spoko
            Dzięki za rozwiązanie problemu.

Comment

Working...
            X