Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Head Unit- jak zobaczyć tło i zegar na środku?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Head Unit- jak zobaczyć tło i zegar na środku?

No właśnie. Auto mam krótko, ale kiedyś gdzieś widywałem samo tło i zegar na środku. Teraz nawet jak wyłącze audio- mam cały czas ekran z opcjami typu telefon, ustawienia, informacje, Aha itd. Mam Honda Hack. Może to coś namieszało? Wiem że samego HU wyłączyć na stałe sie nie da, najwyżej tylko audio, ale czasem chciałbym widzieć sam zegar na środku. Jak tego dokonać? Aha. Doszukałem się że można kliknąć informacje, potem zegar i sam się uruchomi. Czy taka kombinacja to jedyna opcja na jego uruchomienie?
    Last edited by Piotr123456; 05-04-2019, 18:23.

Po prostu użyj przycisku do wyłączenia HU. Po chwili włączy się zegar i wygaszacz/tło takie jakie sobie wybrałeś.

Comment

Przecież taką rzecz to od razu spróbowałem. Z tego co mi wiadomo wyłączyć można jedynie audio, a nie HU. Wyłączam radio/whatever nic sie nie dzieje. Żaden zegar się nie pojawia.

Comment

Przed honda hack była opcja że jak się nie odblokowało HU to włączał się wygaszacz z zegarem, trzeba by wyłączyć auto klikanie OK i zobaczyć.
        Moja Honda
        https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
          Przed honda hack była opcja że jak się nie odblokowało HU to włączał się wygaszacz z zegarem, trzeba by wyłączyć auto klikanie OK i zobaczyć.
          Aaaaa widzisz... to może mieć z tym związek... Jutro sprawdzę i dam znać co i jak.

Comment

Sprawdziłem> Gdy w AutoHack zaznaczone jest automatyczne OK, a chyba u większości tak jest to ... zegar się sam nie włączy.

Comment

Working...
            X