Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fabryczny zestaw głośnomówiący

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Fabryczny zestaw głośnomówiący

Koledzy jak u Was sprawuje się fabryczny zestaw głośnomówiący? Z kim bym nie rozmawiał to słyszę uwagi, że niewyraźnie mnie słychać i cicho. Korzystam/korzystałem w wielu pojazdach z zestawów i wiadomo zawsze trochę gorzej słychać niż normalnie przez telefon ale nigdy nikt nie mówił do mnie, że tak kiepsko mnie słychać. Jak jest u Was?

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

To muszę przyznać, że mi nikt nie zwrócił uwagi na to żeby słabo było słychać. Jedyne co mnie trochę irytuje to opóźnienie w stosunku do tego kiedy na telefonie już się wyświetla że ktoś dzwoni a w samochodzie dzwonek jest dopiero po około 2 sekundach.

Comment

w takim razie będę musiał wspomnieć o tym w ASO , niech sprawdzą mikrofon

Comment

Zgłoś koniecznie. U mnie również nie ma żadnego problemu z rozmową.

Comment

Zamieszczone przez xroma Zobacz posta
          Zgłoś koniecznie. U mnie również nie ma żadnego problemu z rozmową.
          dzięki za info

Comment

Potwierdzam, u mnie też wszystko ok.
            Moja Honda
            https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

U mnie również działa super, nikt nie zgłaszał nigdy problemów i ponoć słychać mnie bardzo dobrze.

Comment

Swoją drogą gdzie jest mikrofon od tego zestawu? Ostatnio chciałem znaleźć żeby wiedzieć w którą stronę mówić by było wyraźniej.

Comment

Zamieszczone przez tomkowz Zobacz posta
                  Swoją drogą gdzie jest mikrofon od tego zestawu? Ostatnio chciałem znaleźć żeby wiedzieć w którą stronę mówić by było wyraźniej.
                  przy lampce sufitowej

Comment

To tak dla potomnych moja walka z jakością połączeń bluetooth:

Pierwszy serwis (Gdynia) oczywiście nie widziało nieprawidłowości. Oni nie widzą nic- tak jakby naprawy gwarancyjne wykonywali za własne pieniądze.

Drugi serwis Gdańsk- działania:

1. kalibracja mikrofonu - nie pomogła
                    2. wymiana mikrofonu na nowy - nie pomogła
                    3. kalibracja nowego mikrofonu- nie pomogła
                    4. Stanęło na wymianie modułu bluetooth, okazało się, że znajduje się w jednostce centralnej. Zgoda Honda Polska już jest na wymianę jednostki natomiast radio w moim egzemplarzu jest firmy Mitsubishi produkowane w Chinach i koronawirus skutecznie utrudnia ściągniecie nowego radia do PL. Po około 1.5 miesiące czekania dopiero ASO otrzymało przybliżony termin dostawy na 20 maja...

Wymiana jednostki to cały dzień (ekran zostaje nasz stary) z tego względu, że przychodzi czysta, pusta - wszystko trzeba przegrać z starej jednostki całe oprogramowanie, mapy, konfigurację i dane o przeglądach...

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
                      Pierwszy serwis (Gdynia) oczywiście nie widziało nieprawidłowości. Oni nie widzą nic- tak jakby naprawy gwarancyjne wykonywali za własne pieniądze.
                      O, widzę, że mamy podobne doświadczenia...

Chyba zacznę jeździć z usterkami gwarancyjnymi do Gdańska, bo ASO w Gdyni to jakaś kpina.

Comment

Zamieszczone przez Larry_Nash Zobacz posta
                        O, widzę, że mamy podobne doświadczenia... [emoji14]

Chyba zacznę jeździć z usterkami gwarancyjnymi do Gdańska, bo ASO w Gdyni to jakaś kpina.
                        Zdecydowanie mogę polecić. Obsługa normalna i zajmują się wszystkim co się powie.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

Working...
                        X