Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

System Honda Connect (+) - APLIKACJE i poprawa funkcjonalności

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• System Honda Connect (+) - APLIKACJE i poprawa funkcjonalności

Witam Zakupiłem niedawno Hondę CR-V i próbowałem samodzielnie zainstalować nowe aplikacje zgodnie z instrukcją. Niestety przycisk instaluj w moim connect-ie jest nie aktywny. Przywracałem ustawienia fabryczne ale to nie pomogło.
    Szukam osoby, która pomogła by mi zainstalować podstawowe aplikacje oczywiście nie za darmo w Gdańsku.
    Z góry dziękuje za pomoc.

W tytule nie używamy słowa "Pomoc" zmieniłem , wątek przeniosłem do właściwego działu
    Last edited by Elwizardos; 29-01-2019, 14:09.

tu masz jak co robić https://www.youtube.com/watch?v=-BhpCOjMd6Y

Comment

Właśnie według tego filmu próbowałem to zrobić lecz u mnie nie aktywny jest "przycisk" zainstaluj.

Comment

Ten filmik do starszych modeli systemu jest, potem poprawili zabezpieczenia i teraz trzeba się bardziej postarać. Są dwie metody kupujesz "Honda HacK" lub rzeźbisz samemu z whiteliste (zabawa dla tych co potrafią pogrzebać w androidzie/linuxie). Obie metody są opisane w tym dziale w przyklejonym wątku "Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje".
        Last edited by Kurian; 31-01-2019, 14:58.

Comment

Dzięki za odpowiedź poczytam to sobie

Comment

Zamieszczone przez Kurian Zobacz posta
            Ten filmik do starszych modeli systemu jest, potem poprawili zabezpieczenia i teraz trzeba się bardziej postarać. Są dwie metody kupujesz "Honda HacK" lub rzeźbisz samemu z whiteliste (zabawa dla tych co potrafią pogrzebać w androidzie/linuxie). Obie metody są opisane w tym dziale w przyklejonym wątku "Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje".
            próbowaliście ściągnąć bezpośrednio na connect przez wi fi nie przez usb i zainstalować.

Comment

Witam przepraszam że dopiero teraz piszę.
              Ściągnąłem Honda Hack lecz u mnie nie działa jest na crv V generacji ja mam IV.
              Próbowałem też zainstalować przez wi-fi. Instaluje lecz na końcu jest komunikat że instalacja nie udana.
              Czytałem że trzeba wgrać starą wersję. Macie jakąś instrukcję.

Comment

Working...
              X