Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

HondaHack vs Dealer

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• HondaHack vs Dealer

Cześć. Przejrzałem wątek o Honda Connect i wpadłem na dwa wpisy odnośnie gwarancji ale nic konkretnego. Mam taką propozycję by każdy kto ma/miał HondaHack opowiedział:

1. Gdzie serwisujesz auto?
    2. Czy hondahack był ukryty lub radio było przywrócone do ustawień fabrycznych przed wizytą w serwisie (A lub B)? A może coś innego?
    3. Czy serwis znalazł hondahack?
    4. Jeżeli znalazł to czy się przyczepił?

Wielu użytkownikom (takim jak ja) pomoże to podjąć decyzję czy warto to instalować i czy w razie czego da się uniknąć przykrej konsekwencji utraty gwarancji.

Dzięki!

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Ich to po prostu nie interesuje.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Comment

1.ASO
      2.Ukryty, banalnie proste do zrobienia i zajmuje 10 sek. Nie ma potrzeby przywrócenia ustawień fabrycznych ( w zasadzie funkcja w HH przywraca system do ustawień sprzed instalacji)
      3.Nie, jak pisze wyżej baboo ich to kompletnie nie interesuje.
      4.Nie znajdzie i się nie przyczepi bo nie szuka.
      Używam i jestem zadowolony. Polecam wersję Pro. Warunek tylko jeden - nie instalujemy pakietu Google. Zamula system. Reszta działa bardzo sprawnie i bezproblemowo.

Comment

nikogo to nie interesuje... ja w jednym z ASO nawet wprost się pochwaliłem, że mam złamany HC... reakcja człowieka z serwisu była: "proszę mi podać, w jaki sposób Pan to zrobił, to i ja skorzystam"...

Comment

Za pierwszym razem ukryłem wszystko (wtedy jeszcze nie było HondaHack) i nikt nic nie zauważył, następnym razem już mi się nawet ikony Yanosika i NewPipe z pulpitu nie chciało kasować - nikt o nic nie pytał więc potwierdzam słowa kolegi wyżej, że nikogo to nie interesuje

Comment

Dzięki wszystkim! Tak postawiona sprawa jest dla mnie klarowna

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Comment

Working...
            X