Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wireless Carplay

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wireless Carplay

Hej. Czy orientuje się ktoś z was, czy za pomocą np. Honda Hack byłbym w stanie zaktualizować CarPlay do najnowszej wersji tak aby wpierało bezprzewodowość?

Po drugie czy jak zrootuje system za pomocą np. wyżej wspomnianego Honda Hack to czy jestem w stanie powrócić do ustawień fabrycznych? Samochód w leasingu, więc wolałbym mieć moźliwość powrotu.

Zamieszczone przez JanKanty Zobacz posta
    Hej. Czy orientuje się ktoś z was, czy za pomocą np. Honda Hack byłbym w stanie zaktualizować CarPlay do najnowszej wersji tak aby wpierało bezprzewodowość?
    Nie.

Zamieszczone przez JanKanty Zobacz posta
    Po drugie czy jak zrootuje system za pomocą np. wyżej wspomnianego Honda Hack to czy jestem w stanie powrócić do ustawień fabrycznych? Samochód w leasingu, więc wolałbym mieć moźliwość powrotu.
    Bez problemu w kilka chwil przywracasz fabryczny stan jak i Honda Hack.

Comment

Zamieszczone przez montada Zobacz posta
      Nie.
      A jest jakieś rozwiązanie aby tą bezprzewodowość włączyć? Bo ładowarka QI się marnuje tylko.

Zamieszczone przez montada Zobacz posta
      Bez problemu w kilka chwil przywracasz fabryczny stan jak i Honda Hack.
      A jak konkretnie? Tak jak typowego androida - z ustawień? Zrootowanie wtedy zniknie?

Comment

Bezprzewodowo nie da rady. Co do ukrycia i przywrócenia, jest w menu Honda Hack opcja " ukryj" . Klikasz i pojawia się adres strony i kod, które sobie zapisujesz. Chwila i nie ma. Chcesz ponownie Honda Hack. Wpisujesz adres strony w przeglądarce Connecta , prosi o kod, po wpisaniu po chwili znów masz to, co przed odwiedzinami ASO

Comment

Nie ma takiej możliwości. Nie da się aktualizować CarPlay. Wersja bezprzewodowa jest tylko w kilku markach i tylko kilku modelach aut obecnie - wymaga to zupełnie innej implementacji. Moja ładowarka jest stale wyłączona, jako że i tak jestem zawsze po kabelku

Comment

Working...
          X