Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dźwięk telefonu oraz przez Honda Connect

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Dźwięk telefonu oraz przez Honda Connect

Witajcie, czy i Was wnerwia fakt, że w trakcie, gdy ktoś do Was dzwoni słyszycie dźwięk telefonu oraz dźwięk Honda Connect?
    Próbowałem jakoś zrobić tak, aby słychać było tylko dzwonek Honda Connect, ale za diabła nie mogę tego zrobić.
    Pisałem nawet do autora Hondahack w tej sprawie (używam Hondahack pro). Stwierdził, iż telefon powinien się automatycznie wyciszać po tym jak połączy się z systemem Honda Connect. Ale nic z tego. Kolega malina84 potwierdza, że ma u siebie podobnie.
    Czy może ktoś to jakoś rozwiązał? Tylko nie piszcie, że trzeba wyciszyć telefon
    Pisałem, że popytam użytkowników i jeżeli będzie tak jak mówię, to może autor Hondahack wziąłby to na warsztat.

u mnie na Galaxy s7 edge słychać tylko dźwięk z HC... dodatkowo też użytkuję Hondahack... nic nie kombinowałem, nie przestawiałem - od początku było ok... może kwestia kompatybilności z Twoim smartfonem?

Comment

Ale ja mam dokładnie ten sam model telefonu [emoji3]

Comment

A możesz sprawdzić jak masz ustawione ustawienia telefonu w HC?

Comment

ok... rzucę okiem wieczorem bądź jutro... nic nie kombinowałem w każdym razie od początku w HC - standardowo sparowałem telefon itd...

Comment

U mnie słychać dzwonek i na telefonie i przez HC więc mam tak samo jak u Ciebie i wydaje mi się że tak to po prostu działa ponieważ na wyciszonym wibracji również nie wycisza. Telefon to iphone 8

Comment

PrzeZar - odpowiem już tu zamiast poprzez PW

Sprawdziłem - u mnie jest dwojako:
              - kiedy telefon połączony jest z Honda Connect jedynie poprzez Bleutooth słychać przy połączeniu zarówno dzwonek w telefonie jak i w Honda Connect
              - gdy telefon połączony jest kablem USB przy połączeniu słychać jedynie dzwonek Honda Connect

Comment

Zamieszczone przez Daro31 Zobacz posta
                PrzeZar - odpowiem już tu zamiast poprzez PW

Sprawdziłem - u mnie jest dwojako:
                - kiedy telefon połączony jest z Honda Connect jedynie poprzez Bleutooth słychać przy połączeniu zarówno dzwonek w telefonie jak i w Honda Connect
                - gdy telefon połączony jest kablem USB przy połączeniu słychać jedynie dzwonek Honda Connect
                Dzięki za odpowiedź. Czyli masz tak jak wszyscy. Dokładnie tak to wygląda przy połączeniu przez BT oraz przez kabel.

Comment

Mały update.
                  Z niewiadomych mi przyczyn pojawił się dźwięk dzwonka telefonu w głośnikach auta w momencie, gdy ktoś do mnie dzwoni. Czyli jest tak jak zawsze chciałem. Jednak cuda się zdarzają

Comment

Working...
                  X