Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

iGO Nextgen działa!

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• iGO Nextgen działa!

Witam, jak ktoś obserwował moje zmagania w IX jakiś czas temu to wie, że próbowałem instalować inne programy nawigacyjne na connect.
    W IX genie aplikacja ta miała problem z sygnałem gps - na zmianę traciła i odzyskiwała.
    Mając trochę czasu zrobiłem test w swoim X i okazuje, że aplikacja działa prawidłowo, ale oczywiście po instalacji honda hack pro nie działają dźwięki. Jak ktoś by się z tym uporał to mamy super działający program i w przypadku dostępu do netu działają informacje o korkach.
    Jeszcze muszę ogarnąć jak wyłączyć informację o braku zasilania bo denerwujące to i trzeba wciskać podobnie jak OK na connect.
    Civic 1.5T

Varadero

U mnie AutoMapa działa z dźwiękami bez problemu z honda hack, iGO nie testowałem.
    Moja Honda
    https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Jak to zrobiłeś? U mnie nawet na AM nie działał dźwięk...
      Civic 1.5T

Varadero

Comment

W sumie to oprócz zainstalowania nic nie robiłem Jedyny minus to taki, że jak słucham radia i leci komunikat w AM to przełącza na Audio Apps, wystarczy włączyć Spotify albo TuneIn i jest ok.
        Moja Honda

Comment

Aaa rzeczywiście pamiętam... zgadza się. Czyli temat nie do przejścia. Albo Audio Apps, albo radio.
          Civic 1.5T

Varadero

Comment

Doczekaliśmy się sporej rewolucji w honda hack. Po aktualizacji słychać już dźwięki aplikacji podczas działania FM (USB jeszcze nie próbowałem, ale przypuszczam że też).
            Civic 1.5T

Varadero

Comment

Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz posta
              Doczekaliśmy się sporej rewolucji w honda hack. Po aktualizacji słychać już dźwięki aplikacji podczas działania FM (USB jeszcze nie próbowałem, ale przypuszczam że też).
              A jak zrobić aktualizację hondy hack?bo u mnie dalej jak działa automapa to muszę słuchać muzyki przez spotify.

Comment

Wejdź w apkę i powinno być update...
                Civic 1.5T

Varadero

Comment

Dziękuję,jutro poszukam.

Comment

Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz posta
                    Czym sprawdzałeś czy działają dźwięki w google maps? U mnie ścisza radio ale komunikatu nie słychać.
                    Moja Honda

Comment

Mi na wcześniej wspomnianym iGO działa dzwiek podczas słuchania FM.
                      Civic 1.5T

Varadero

Comment

To chyba muszę jeszcze raz sprawdzić ustawienia honda hack.
                        Moja Honda

Comment

Nie wiem jak w google maps, ale iGO działa w pełni - bez zastrzeżeń, natomiast amutomapa nadal przełącza radio na audio apps. Nie wiem już od czego to zależy.
                          Civic 1.5T

Varadero

Comment

Może trzeba w ustawieniach automapy coś zmienić.

Comment

Working...
                            X