Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Centrum Aplikacji - Wyłącza się po kilku sekundach

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Centrum Aplikacji - Wyłącza się po kilku sekundach

Witam.

Ostatnio chcąc wejść w centrum aplikacji w naszej hondzie, aplikacja wyłącza się po kilku sekundach, myślałem, że problem się sam naprawi, ale dzieję się tak cały czas już od paru tygodni. Próbowałem zamknąć wszystkie aplikacje, ale nic nie pomaga. Ma ktoś może jakieś rozwiązanie?

Restartowałeś Connecta?

Comment

Miałem to samo, pomógł tylko reset do ustawień fabrycznych. Po tym zabiegu musisz uruchomić silnik żeby system złapał GPS (tylko musisz być gdzieś na zewnątrz, nie w garażu). Po 2-3 minutach wszystko działa.
      Last edited by tomq; 07-08-2018, 22:21.

Comment

A nie restartuje się za każdym razem gdy gaszę silnik? Czy masz na myśli jakiś powrót do ustawień fabrycznych?

EDIT:

Czyli od nowa trzeba będzie wszystko poustawiać? Oświetlenie itp?

Comment

No niestety trzeba "przeklikać" menu i poustawiać otwieranie drzwi, czas świateł itp, nie ma tego dużo.
          Ja miałem taką sytuację 2 razy. Za pierwszym razem ASO się temu przyglądało, za drugim robiłem reset sam i dodatkowo później podłączyłem WiFi i zrobiłem aktualizację tej aplikacji hondowskiej. Po tym zabiegu na razie mam spokój.

Comment

No to jutro się za to zabiorę i wreszcie zaktualizuję. dam znać co i jak. Dzięki za pomoc

Comment

Możesz jeszcze spróbować wyczyścić pamięć aplikacji w ustawieniach Androida.
              Sunday Driver

Comment

Zamieszczone przez tomq Zobacz posta
                i dodatkowo później podłączyłem WiFi i zrobiłem aktualizację tej aplikacji hondowskiej.
                rozumiem, że piszesz o Aha. Ja właśnie po przywróceniu do fabrycznych nie dotykałem jej i Connect chodzi o wiele szybciej niż poprzednio.

Comment

Aplikacja Aha to jedno, ale też aktualizowała się na starcie ta o nazwie centrum hondy czy jakoś tak.

Comment

Zamieszczone przez tomq Zobacz posta
                    aktualizowała się na starcie ta o nazwie centrum hondy czy jakoś tak
                    Muszę sprawdzić.

Comment

Rzeczywiście, zupełnie o niej zapomniałem. Na szczęście po jej aktualizacji Connect śmiga jak przed. Dzięki.

Comment

Working...
                      X