Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Waze w trybie AA

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Waze w trybie AA

Cześć !

Mam pytanie - kto i z jakim sukcesem używał Waza w trybie AA?

U mnie było tak:
    - kiedyś działało ale nie dało się wybrać przycisku "Jedź" po wyznaczeniu trasy więc niby działało ale nie dało się używać
    - Od paru wersji już jest tak że po wybraniu jako nawigacji Waze robi się czarny ekran i tylu odinstalowanie Waze umożliwia dalsze korzystanie z AA

Zapisałem się do beta testerów Waze i problem zgłosiłem i zobaczymy co będzie,. ale tez chciałem przy okazji popytać jak u innych jest.
    Info: By to przetestować system nie musi być "poprawiany" wystarczy mieć telefon z androidem i tam zainstalowaną aplikację Waze.

Jeśli ktoś by testował o prosiłbym o podanie także modelu telefonu ( ja mam Mi5).

Ja wcześniej również miałem identyczne problemy. Obecnie po małej aktualizacji connecta wszystko wróciło do normy i pracuje stabilnie. Telefon Huawei Nova z andoidem 7.0

Comment

Co prawda rzadko korzystam z waze lecz działa bez problemu, telefon motorola Moto E

Comment

Witam,

U mnie waze również działało bez problemu, do puki AA mi działał, od jakiegoś czasu AA nie łączy mi się z Conect'em i nie mogę rozgryźć dlaczego
        Edit. tel. LG G2

Pozdrawiam.

Comment

Problem udało się rozwiązać klasycznym "wsiądźmy i wysiądźmy może ruszy" czy odinstalowanie i ponowne zainstalowanie zarówno AA jak i Waze.

Comment

Working...
          X