Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

System bezkluczykowy - działanie przy odejściu od auta

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• System bezkluczykowy - działanie przy odejściu od auta

Chciałbym podpytać właścicieli autka z dostępem bezkluczykowym - działa u Was zamknięcie Hondy po odejściu jakiś kawałek?
    U mnie obecnie jest tak, że otwiera się bez problemu (po chwyceniu klamki), ale podczas odchodzenia auto się nie zamyka...

Szukałem w instrukcji, ale opcji nie ma tam gdzie powinna być, a ja sam przetrząsnąłem całe menu i też tego nie znalazłem.
    C I V I ɔ - It Drives You. Mój R18Z4.

Bo to tak nie działa, musisz nacisnąć guzik na klamce albo na pilocie żeby zamknąć, poszukaj już była o tym rozmowa.
    Moja Honda
    https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
      Bo to tak nie działa, musisz nacisnąć guzik na klamce albo na pilocie żeby zamknąć, poszukaj już była o tym rozmowa.
      Niestety nie dopatrzyłem się na forum, a szukałem - może jest w jakimś niepowiązanym wątku.

Co do systemu - w instrukcji jest napisane, że taki system jest i, że można go włączyć. Sprzedawca w salonie również mówił, że taki system jest.

DSC_2584.jpg
      Last edited by wildhedgehog89; 22-04-2018, 22:19.

Comment

Zamieszczone przez wildhedgehog89 Zobacz posta
        Co do systemu - w instrukcji jest napisane, że taki system jest i, że można go włączyć.
        W instrukcji jest również zaznaczone *) - ,,Niedostępne we wszystkich wersjach''

Zamieszczone przez wildhedgehog89 Zobacz posta
        Sprzedawca w salonie również mówił, że taki system jest.
        Albo kłamał, albo nie wie co sprzedaje,albo ma rację - zadzwoń do niego i się zapytaj

Comment

Oznaczenie widziałem, zagadam z salonem. Myślałem, że może ktoś na forum po prostu ma "działający" system. Trochę szkoda, jeśli go nie będzie, bo to fajna i przydatna funkcja.

Wyjaśnione z salonem - faktycznie ten system tak nie działa (przynajmniej na nasz kraj). Temat do zamknięcia.
          Last edited by Lukas; 25-04-2018, 08:59. Powód: Połączenie postów.

Comment

Working...
          X